• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

Podrobnosti naročila

Oznaka JN2020/050
Naziv Storitve mobilnih telekomunikacij (3-letno obdobje)
Vrsta Storitve
Enotni besednjak _64212000-5 Storitve mobilne telefonije.
Datum objave 04.11.2020 15:00
Rok za sprejemanje
vprašanj ponudnikov
16.11.2020 09:00
Rok za sprejemanje
ponudb
08.12.2020 09:00
Status
Kratek opis

Naročnik Elektro Ljubljana d.d. vabi ponudnike k predložitvi pisne ponudbe za »Storitve mobilnih telekomunikacij (3-letno obdobje)«, skladno z zahtevami iz dokumentacijo v zvezi z oddajo javnega naročila.

Glavni opis


Predmet javnega naročila je »Storitve mobilnih telekomunikacij (3-letno obdobje)«, skladno s Tehničnim opisom iz 3. poglavja te dokumentacije, ponudbenega predračuna (Priloga št. 2a) in dodatka k ponudbenem predračunu (Priloga št. 2b).

Dodatne informacije

Naprošamo vas, da vse priložene obrazce (Ponudba – pogajanja, Povzetek predračuna – pogajanja, Ponudbeni predračun – pogajanja v celoti izpolnite, žigosate, podpišete in predložite v informacijski sistem e-JN na spletnem naslovu https://ejn.gov.si/eJN, v skladu s točko 3. dokumenta Navodila za uporabo informacijskega sistema za uporabo funkcionalnosti elektronske oddaje ponudb e-JN: PONUDNIKI, ki je del predmetne dokumentacije v zvezi z oddajo javnega naročila in objavljen na spletnem naslovu https://ejn.gov.si/eJN2, najkasneje do torka 8. decembra 2020, do 9.00 ure. Za oddano ponudbo se šteje ponudba, ki je v informacijskem istemu e-JN označena s statusom “ODDANO”.

 

Odpiranje ponudb bo potekalo avtomatično v informacijskem sistemu e-JN dne 8. decembra 2020 in se bo začelo ob 9.15 uri na spletnem naslovu https://ejn.gov.si/eJN.

Popravki in dopolnitve

Pod datoteko Popravki_JN_050_

najdete spremenjene oz. dopolnjene posamezne dokumente.

Pod datoteko Popravki_JN_050_finančno

najdete spremenjene oz. dopolnjene dokumente.

Razpisna dokumentacija
JN_050_RD_Povabilo_storitev mobilnih telekomunikacij.pdf
JN_050_RD_dokumentacija_storitev mobilnih telekomunikacij.pdf
Popravek_JN_050_.pdf
JN_05_RD_priloge_word.docx
Popravek_JN_050_finančno.pdf
Pogajanja_storitev mobilnih telekomunikacij.pdf

Izbran ponudnik
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij