• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

STANJE NA OMREŽJU

Glede na dejstvo, da upravljamo in vzdržujemo več kot 17.686 km nadzemnih in kabelskih električnih vodov, prekinitev dobave elektrike ne moremo v celoti preprečiti. Obljubljamo pa vam, da bomo normalno obratovalno stanje omrežja vzpostavili v najkrajšem možnem času.

V nadaljevanju boste našli informacije o trenutnih in načrtovanih prekinitvah dobave elektrike.

Obveščanje o izklopih

O načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas lahko brezplačno obveščamo preko elektronske pošte ali SMS sporočil. Preprosto izpolnite obrazec in pozabite na neprijetnost nepričakovanega izklopa.

PRIJAVA NA OBVEŠČANJE

 

 

Interaktivni zemljevid izklopov

Podatki na seznamu so informativne narave ter prikazujejo stanje na energetskih napravah na srednje-napetostnem nivoju z določenim časovnim zamikom. Označeno brez-napetostno stanje na obravnavani energetski napravi avtomatično ne pomeni, da je prekinjena dobava elektrike vsem uporabnikom, ki so napajani iz omenjene naprave. Elektro Ljubljana d.d. ne prevzema odgovornosti za katerekoli aktivnosti in morebitne posledice, ki so bile izvedene s strani uporabnika, na podlagi informacij pridobljenih iz obravnavanega seznama.

POMEMBNO:
Če vaše lokacije ni med evidentiranimi prekinitvami na zemljevidu ali seznamu načrtovanih prekinitev, vam svetujemo, da nas pokličete in prijavite napako na omrežju/merilnem mestu.

  

Obveščanje po radiu

O načrtovanih izklopih vas obveščamo vsaj dva dni vnaprej na vašem lokalnem radiu.

 

Načrtovani izklopi

V nadaljevanju so vam na voljo ažurni podatki o načrtovanih izklopih:

Na tem naslovu ni izklopov.
Izklop
Preklic izklopa
Omejevanje
{{izklop.Nadzornistvo}}
{{izklop.Title}}

{{izklop.Description}}

Naslovi
 • {{location}}
Za izbrano področje ni načrtovanih izklopov.
... ...
 
 

Obvestila o menjavi števcev

Kategorija: Ljubljana mestoReturn

Trenutno ni napovedanih izklopov

Kaj storiti ob morebitnem izpadu električne energije?

Zavedamo se, da je prekinitev dobave električne energije za uporabnika zelo neprijetna. Ne glede na navedeno pa se prekinitvam kljub rednemu in kvalitetnemu vzdrževanju ne moremo v celoti izogniti. Preden pa nas pokličete, predlagamo, da preverite naslednje:

 • Preverite, ali sosed ima elektriko oz. ali deluje javna razsvetljava.
 • Preverite, ali je v omarici z varovalkami ''pregorela'' katera izmed varovalk (zamenjate varovalko oz. prestavite aktualno stikalo v položaj ''ON'').
 • Preverite, ali je izklopljeno FID stikalo (vklopite ga lahko ročno s pritiskom na gumb).
 • Preverite stanje omrežja na interaktivnem zemljevidu in načrtovane izklope.

Če ste kljub upoštevanju navedenega še vedno brez električne energije, nas pokličite na telefonsko številko 01 230 40 02. Prekinjeno dobavo električne energije bomo poskušali vzpostaviti v najkrajšem možnem času.

 

Kako ravnati ob prekinitvah dobave električne energije:

 • Izključite naprave občutljive elektronike (TV, računalniki itd.).
 • Izključite vse naprave, ki brez prisotnosti predstavljajo nevarnost za ljudi in premoženje (kuhalniki, likalniki, sušilci za lase).
 • Vklopljeno pustite eno izmed luči, da boste vedeli, kdaj je dobava električne energije ponovno vzpostavljena.
 • Izogibajte se odpiranju zamrzovalnih skrinj in hladilnikov. Z vsakim odpiranjem se bistveno skrajša čas ohranjanja primerne temperature.
 • Omejite uporabo prenosnega računalnika oz. GSM aparata, ker ga boste lahko potrebovali za pomembnejše stvari.
 • V primeru da imate hišne ljubljenčke (v akvarijih, terarijih itd.), ki so ranljivi, v času prekinitve poskrbite zanje.
 • Po vzpostavitvi dobave električne energije vklapljajte porabnike posamično.
 • Takoj po vzpostavitvi dobave električne energije nekaj časa odsvetujemo uporabo dvigal. 

 

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij