• O podjetju
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

Dovolite, da vas omrežimo

V družbi Elektro Ljubljana opravljamo omrežninsko dejavnost in z elektroenergetsko infrastrukturo povezane tržne storitve v osrednji in jugovzhodni Sloveniji. V naših strokovno usposobljenih rokah je največje distribucijsko omrežje v Sloveniji in lastništvo elektroenergetske infrastrukture.

 

Poslanstvo

S trajnostnim razvojem, gradnjo in upravljanjem omrežja zagotavljamo zanesljivo distribucijo električne energije uporabnikom.

 

Vizija

Kot največji distributer električne energije v Sloveniji smo ključen,  odgovoren in proaktiven deležniški akter njenega uspešnega elektrificiranega zelenega prehoda.

 

Vrednote

Odličn​ost 

V vsem, kar počnemo, smo zadovoljni le z najboljšim. Dosegamo najvišje okoljske, varnostne in informacijske standarde.

Odgovornost

Vsakdo od nas je odgovoren za uspeh podjetja. S svojim delom izpolnjujemo pričakovanje lastnikov in okolja ter izboljšujemo kakovost bivanja naših uporabnikov.

Etičnost

Vodenje in poslovanje družbe izvajamo po najvišjih etičnih in moralnih standardih.

Timsko delo

Uspehe dosegamo skupaj. Delimo svoje znanje in izkušnje in si med seboj pomagamo.

Pogum

Ni nas strah sprememb. Z njimi rastemo in iščemo nove rešitve, ki prinašajo napredek.

 

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij