• O podjetju
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

Preklopite na visoko kakovost

Kakovost naših storitev že več kot 20 let potrjujejo sistemi kakovosti, ki jih podeljuje mednarodna organizacija ISO (International Standardisation Organization) in naziv AAA boniteta, ki Elektro Ljubljana postavlja v razred najvišje bonitetne odličnosti.

V Elektru Ljubljana smo že leta 1999 pridobili naš prvi certifikat ISO 9001 – Sistemi vodenja kakovosti

V letih 2003–2004 smo pristopili k ureditvi področja ravnanja z okoljem in leta 2004 pridobili certifikat za standard ISO 14001 Sistem ravnanja z okoljem.

V letu 2005 smo pridobili certifikat za standard OHSAS 18001 (po novem je to ISO 45001)– Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu

Certifikat za standard ISO 27001 – Sistem vodenja varovanja informacij smo pridobili leta 2006. 
 

certifikat IQNet

certifikat SIQ

Področje aktivnosti vseh štirih standardov je distribucija električne energije, razvoj, obratovanje, vzdrževanje in gradnja elektroenergetskega omrežja in postrojev, prodaja storitev ter veljajo za vse organizacijske in distribucijske enote, ki so prepoznane v organiziranosti in delovanju družbe.

 

Certifikat Platinasta odličnost

Elektro Ljubljana spada tudi v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji, ki potrjuje nadpovprečen uspeh, verodostojnost in zanesljivost podjetja. Platinasto bonitetno odličnost nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA kar tri leta zapored. Podjetja, ki izkazujejo platinasto bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. 

 Certifikat Družini prijazno podjetje

Od leta 2012 smo imetniki certifikata Družini prijazno podjetje

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij