• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 
ponedeljek, 23. januar 2023
...

Stanje na omrežju ob 14. uri

Na distribucijskem omrežju Elektra Ljubljana je bila zaradi obilnih padavin ob 14. uri motena oziroma prekinjena preskrba z električno energijo 79 transformatorskim postajam, oziroma 1900 uporabnikom. Največ težav je na območju distribucijskih enot Ljubljana okolica, Trbovlje in Novo mesto.

Vse razpoložljive ekipe so na terenu in odpravljajo napake.

ponedeljek, 23. januar 2023
...

Stanje na omrežju ob 12. uri

Zaradi obilnega sneženja in močnega vetra je še nekaj težav s preskrbo z električno energijo, največ na območju distribucijskih enot Novo mesto, Kočevje, Ljubljana okolica in Trbovlje. Ob 12. uri je brez električne energije 128 transformatorskih postaj, kar je približno 1820 uporabnikov omrežja.

Vse razpoložljive ekipe so na terenu in odpravljajo napake.

ponedeljek, 23. januar 2023
...

Ponekod motnje pri preskrbi z električno energijo

Zaradi obilnega sneženja je ponekod motena oskrba z električno energijo. Ob 9. uri je bilo brez električne energije 3200 uporabnikov, in sicer na širšem območju Šentjerneja, Trbovelj in Novega mesta.

Ekipe Elektra Ljubljana na terenu odpravljajo okvare.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

petek, 20. januar 2023
...

Razvojni načrt distribucijskega sistema od leta 2023 do 2025

Do leta 2032 v distribucijsko omrežje električne energije predvidena vlaganja v višini 3,5 milijard EUR.

Sistemski operater distribucijskega omrežja SODO je pridobil soglasje Agencije za energijo na Razvojni načrt distribucijskega omrežja električne energije v Republiki Sloveniji za obdobje od leta 2023 do 2032.

torek, 17. januar 2023
...

Imenovan prokurist družbe

Predsednik uprave Elektro Ljubljana mag. Vekoslav Korošec je na podlagi predhodnega soglasja nadzornega sveta družbe Elektro Ljubljana d. d. sprejel sklep, da se za prokurista družbe Elektra Ljubljana d. d. s 17. 1. 2023 imenuje direktor DE Kočevje Urban Likozar.

ponedeljek, 09. januar 2023
...

Imenovan začasni predsednik družbe Elektro Ljubljana

Nadzorni svet družbe Elektro Ljubljana d. d., se je na današnji seji seznanil s sporazumom o prenehanju pogodbe o zaposlitvi s predsednikom uprave Aleksandrom Zupančičem z dnem 9. 1. 2023.

Za začasnega predsednika uprave je nadzorni svet z dnem 10. 1. 2023, za čas do imenovanja novega predsednika uprave, imenoval dosedanjega člana in namestnika predsednika nadzornega sveta Elektro Ljubljana mag. Vekoslava Korošca.

četrtek, 29. december 2022
...

V petek, 30. 12, informacijske pisarne zaprte

Obveščamo vas, da bodo informacijske pisarne v petek, 30. 12. 2022, zaprte.
Hvala za razumevanje.              

četrtek, 22. december 2022
...

Konstitutivna seja nadzornega sveta družbe Elektro Ljubljana

Na 29. redni skupščini družbe Elektro Ljubljana, d. d., ki je potekala 16. decembra 2022, so bili zaradi odpoklica članov nadzornega sveta izvoljeni trije novi člani nadzornega sveta, in sicer mag. David Skornšek, mag. Vekoslav Korošec in mag. Marko Naraločnik z začetkom mandata 17. 12. 2022. Danes, 22. decembra 2022, se je nadzorni svet družbe Elektro Ljubljana, d. d., sestal na svoji prvi redni in hkrati tudi konstitutivni seji v novem mandatu. Člani nadzornega sveta so na današnji seji izmed sebe za predsednika nadzornega sveta družbe Elektro Ljubljana, d. d., izvolili mag. Davida Skornška, za njegovega namestnika pa mag. Vekoslava Korošca. Na tej seji so se člani seznanili z odstopno izjavo predsednika uprave Elektro Ljubljana Aleksandra Zupančiča z dne 15. 12. 2022.

torek, 20. december 2022
...

Obvestilo velikim poslovnim odjemalcem glede neupravičenega odjema

Vse velike poslovne odjemalce električne energije ponovno pozivamo k pravočasni sklenitvi pogodb o dobavi električne energije z izbranim dobaviteljem, torej še pred koncem leta 2022. Zanesljiva oskrba z energijo za vse odjemalce in odporen energetski sistem sta namreč tisto, k čemur stremimo vsi akterji energetike v Sloveniji. S sklenjeno pogodbo o dobavi si odjemalci zagotovijo zanesljivo dobavo električne energije, hkrati pa se izognejo dodatnim stroškom, do katerih lahko pride, če pogodbe pravočasno niso sklenjene. Posebej opozarjamo na neupravičen odjem in zato podajamo nekaj pojasnil.

petek, 16. december 2022
...

Imenovani novi člani nadzornega sveta

Na današnji 29. redni seji skupščine Elektra Ljubljana so delničarji družbe, pred potekom mandatne dobe, odpoklicali člane nadzornega sveta družbe  Božidarja Godnjavca, Davorina Dimiča, Gorazda Justinka. Za nove predstavnike kapitala so za štiriletno mandatno obdobje, s 17. decembrom 2022, imenovali Vekoslava Korošca, Marka Naraločnika in Davida Skornška.  

12345678910Zadnja
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij