• Kontakt
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 
sreda, 25. maj 2022
...

28. redna seja skupščine delničarjev Elektra Ljubljana

Na današnji 28. redni seji skupščine Elektra Ljubljana so se delničarji seznanili z revidiranim letnim poročilom družbe za leto 2021 z mnenjem revizorja, pisnim poročilom nadzornega sveta o preveritvi in potrditvi letnega poročila družbe za leto 2021, prejemki uprave in članov nadzornega sveta in politike prejemkov organov vodenja. Delničarji so odločali o uporabi bilančnega dobička za leto 2021. Upravi in nadzornemu svetu so podelili razrešnico za opravljeno delo v preteklem letu.

petek, 20. maj 2022
...

Nadgradnja sistema Gremo na elektriko in novi cenik

V ekipi Gremo na elektriko (GNE) se dnevno trudimo, da bi naša mreža polnilnic čim bolj ustrezala potrebam naših uporabnikov polnilnic. Da to lahko dosežemo so izboljšave in posodobitve sistema nujne. S 1. 6. 2022 bomo nadgradili sistem GNE in hkrati posodobili aplikacijo za pametne telefone. Vsi naši uporabniki bodo morali aplikacijo posodobiti oziroma ponovno namestiti ter ponastaviti gesla, saj bodo z nadgradnjo potekla.

četrtek, 19. maj 2022
...

Javno zbiranje ponudb za nakup nepremičnine

Elektro Ljubljana na podlagi statuta družbe in sklepov nadzornega sveta o prodaji poslovno nepotrebnih nepremičnin objavlja javno zbiranje ponudb za prodajo zemljišča, parc. št. 1554/1, k. o. Grosuplje naselje.

torek, 03. maj 2022
...

Javna prodaja nepremičnine

Družba Elektro Ljubljana na podlagi statuta družbe in sklepov nadzornega sveta o prodaji poslovno nepotrebnih nepremičnin objavlja:

četrtek, 21. april 2022
...

Vabilo na 28. redno sejo skupščine Elektra Ljubljana d. d.

Na podlagi 45. člena statuta družbe Elektro Ljubljana d. d. uprava sklicuje 28. redno sejo skupščine Elektro Ljubljana, podjetja za distribucijo električne energije, d.d., ki bo v sredo, 25. maja 2022 ob 11. uri v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana (SMEEL), Slomškova ulica 18, Ljubljana.

četrtek, 07. april 2022
...

Elektro Ljubljana med prejemniki priznanja MEGA 2022

Družba Elektro Ljubljana je prejela priznanje MEGA pospešek 2022 za izjemne dosežke v medgeneracijskih aktivnostih, povezovanju in sodelovanju v delovnem okolju.

petek, 25. marec 2022
...

Konec tedna zmanjšana zanesljivost napajanja za Bežigradom in v centru

V soboto, 26. 3. 2022, in nedeljo, 27. 3. 2022, bo med 7. in 15. uro bo zaradi rednih vzdrževalnih del na prenosnem 110 kV omrežju zmanjšana zanesljivost preskrbe z električno energijo odjemalcem na območju razdelilnih transformatorskih postaj RTP Bežigrad, RTP Žale in RTP Center.

 

 

petek, 18. marec 2022
...

Razpis za prodajo rabljenih vozil

Elektro Ljubljana, d. d., na podlagi statuta  in sklepov Nadzornega sveta družbe objavlja razpis za prodajo rabljenih vozil. 

Razpis za prodajo rabljenih vozil

 

četrtek, 10. marec 2022
...

Se Bela vrača v Slovenijo?

Se še spomnite Bele – dobre dve leti stare bele štorklje, ki se je leta 2019 izvalila v Mateni na Ljubljanskem barju? Julija tistega leta smo jo še kot mladiča opremili z GPS/GSM-sledilno napravo, da bi lahko spremljali njeno selitveno pot.

Obenem smo opremili tudi Srečka, čigar kratko življenje pa se je končalo že dva meseca kasneje, po tem ko se je v Tuniziji na smetišču zapletel v plastično vrečko. Tudi za Belo smo večkrat trepetali. Najbolj takrat, ko je celo prvo zimo svojega življenja preživela v egiptovskem letovišču Šarm el Šejk, prehranjujoč se na bazenih z odpadno vodo, kjer zaradi zastrupitve letno pogine na stotine ptic.

Vendar pa je Bela do zdaj uspešno kljubovala vsem nevarnostim – tudi Sudanu, kjer je pod streli padel Čarli, ter Čadu, kjer je brez sledu izginil Oto, še dve mladi beli štorklji, opremljeni leto dni kasneje kot Bela. Videti je, da ni preveč zahtevna glede »sonaravnosti« svojih prehranjevališč, temveč se lokacije, kjer najde dovolj hrane, kot klop drži več mesecev, pa četudi gre za zgolj tri okrogla namakalna polja v delti Nila, kjer je tičala večji del lanskega poznega poletja in jeseni.

Domnevali smo, da se je sled za Belo že izgubila, saj se je baterija njenega oddajnika vso lansko jesen vztrajno praznila. Od novembra nismo prejeli nobenega novega podatka.

V soboto, 5. marca, pa nas je presenetila vesela novica – Bela se je zopet javila iz Sudana in se začela pomikati proti severu. Najverjetneje se je ves ta čas zadrževala na območju, kjer ni bilo signala, zato nam ni mogla pošiljati sončnih pozdravov nazaj v Slovenijo.

12345678910Zadnja