• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 
sreda, 02. februar 2022
...

Nadzorni svet družbe Elektro Ljubljana d.d. imenoval predsednika uprave

Nadzorni svet družbe Elektro Ljubljana d.d. je na današnji seji imenoval Aleksandra Zupančiča za polni mandat predsednika uprave družbe Elektro Ljubljana.

Aleksandru Zupančiču štiriletno mandatno obdobje prične teči z dnem 6. 2. 2022.

četrtek, 25. november 2021
...

Elektro Ljubljana išče predsednika uprave

Nadzorni svet družbe Elektro Ljubljana d. d. je za vodenje postopka izbire novega Predsednika uprave družbe izbral kadrovsko agencijo Amrop Adria.
Vse zainteresirane vabimo, da se za več informacij glede prijave obrnete na agencijo Amrop Adria, ki vam bo posredovala vse zahtevane kriterije.
Elektronski naslov, na katerega lahko pošljete svoja vprašanja, je ljubljana@amrop.si.
Prijave sprejemamo do 9. 12. 2021 do 18:00 ure.

ponedeljek, 15. november 2021
...

Nujna vzdrževalna dela na telefonski centrali

Danes bodo med 21. in 23. uro potekala nujna vzdrževalna dela na telefonski centrali. Možne bodo kratkotrajne prekinitve.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

 

petek, 05. november 2021
...

Elektro Ljubljana z novim vodstvom

Nadzorni svet družbe Elektro Ljubljana d.d. je na današnji izredni seji z dnem 5. 11. 2021 mag. Andreja Ribiča odpoklical z mesta predsednika uprave družbe Elektro Ljubljana.
 
Za začasnega predsednika uprave je nadzorni svet z dnem 6. 11. 2021 za čas do imenovanja novega predsednika uprave imenoval dosedanjega izvršnega direktorja računovodskih in finančnih storitev v družbi Elektro Ljubljana mag. Marjana Ravnikarja.

četrtek, 07. oktober 2021
...

Obvestilo odjemalcem električne energije

Obveščamo vas, kako ravnati v primeru, če bi vaš dobavitelj električne energije zaradi spremenjenih okoliščin na trgu z elektriko odpovedal pogodbo o dobavi elektrike zaradi razlogov, ki so nastali na strani izbranega dobavitelja.

V skrbi, da vsi odjemalci v Republiki Sloveniji v takšnih primerih ne bi ostali brez oskrbe z električno energijo, svetujemo, da nemudoma in takoj aktivno pristopijo k izbiri drugega dobavitelja elektrike in z njim sklenejo pogodbo.

V pomoč uporabnikom, ki izbirajo drugega  dobavitelja elektrike, je seznam dobaviteljev objavljen na spletni strani distribucijskega operaterja https://www.sodo.si/sl/za-odjemalce/seznam-dobaviteljev-elektricne-energije. V pomoč so tudi spletna orodja za primerjanje ponudb elektrike na strani Agencije za energijo https://www.agen-rs.si/primerjalnik.

Vsi  gospodinjski in mali poslovni odjemalci,  katerim bo izbran dobavitelj elektrike odpovedal pogodbo o dobavi elektrike, oziroma bodo prejeli obvestilo o odklopu v skladu s 151. členom Energetskega zakona, ki vsebuje tudi  informacije o možnosti izbire dobavitelja ter o možnostih zasilne oskrbe distribucijskega operaterja, lahko zahtevajo prehod na zasilno oskrbo, ki  je praviloma dražja od tržno primerljivih cen elektrike.

četrtek, 17. junij 2021
...

Zahtevno leto zaključujemo z 11,3 milijona dobička

V družbi Elektro Ljubljana smo na letni novinarski konferenci v Stari mestni elektrarni predstavili rezultate poslovanja v letu 2020. Leto, ki je minilo v posebnih razmerah, smo zaključili z dobičkom v višini 11,3 mio. EUR. Prenovili smo distribucijski center vodenja, v letošnjem letu pa bomo zaključili z uvedbo novega sistema za upravljanje omrežja. V največji mreži polnilnic za električna vozila Gremo na elektriko smo tudi v lanskem letu beležili rast uporabe.

petek, 16. april 2021
...

Razpis za prodajo rabljenih vozil

Elektro Ljubljana, d. d., na podlagi statuta  in sklepov Nadzornega sveta družbe objavlja razpis za prodajo rabljenih vozil. 

 

četrtek, 03. december 2020
...

V nedeljo, 6. 12., zmanjšana zanesljivost napajanja na območju Trebnjega

Zaradi rednih vzdrževalnih del na prenosnem omrežju bo v nedeljo, 6. decembra od 7. do 15. ure zmanjšana zanesljivost in kakovost oskrbe z električno energijo odjemalcem na območju Trebnjega. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Zahvaljujemo se za razumevanje

sreda, 18. november 2020
...

V soboto, 21. 11., zmanjšana zanesljivost napajanja na območju Trebnjega

Zaradi nujnih vzdrževalnih del na prenosnem omrežju bo v soboto, 21. novembra od 7. do 19. ure zmanjšana zanesljivost oskrbe z električno energijo odjemalcem na območju Trebnjega.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

12345678910Zadnja
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij