• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 
ponedeljek, 12. december 2022
...

Nove cene storitev polnjenja na polnilnicah

S 1. januarjem 2023 bodo stopile v veljavo nove cene polnjena električnih vozil na polnilnicah Elektra Ljubljana. Cena polnjenja na AC polnilnicah bo po novem znašala 0,39 EUR za kWh, cena polnjena na hitrih DC polnilnicah do 50 kW 0,49 EUR za kWh, nad 50 kW pa 0,59 EUR za kWh. Dodatek k cenam polnjenja in pristojbine ostajajo nespremenjene.

Dvig cen je posledica dviga cen električne energije.

Nov cenik vam je na voljo na spletni strani Gremo na elektriko

petek, 18. november 2022
...

Javno zbiranje ponudb za nakup nepremičnine

Elektro Ljubljana, d. d. na podlagi statuta družbe in sklepa nadzornega sveta o prodaji poslovno nepotrebnih nepremičnin objavlja javno zbiranje ponudb za nakup nepremičnine. Predmet prodaje je stavbno zmeljišče, parc. št. 1149/9 in 1149/10, k.o. 1625 Ribnica.

petek, 28. oktober 2022
...

Zmanjšana zanesljivost napajanja na območju Vrhnike

Zaradi nujnih vzdrževalnih del na prenosnem 110 kV omrežju bo od sobote,  5. 11. od 6. ure do nedelje, 6. 11. 2022 do 17. ure zmanjšana zanesljivost in kakovost oskrbe z električno energijo odjemalcem na območju razdelilne transformatorske postaje Vrhnika.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

sreda, 26. oktober 2022
...

Vabilo k izkazu interesa za nakup poslovnih deležev v družbi Stelkom

Družbe Elektro Ljubljana d. d., Elektro Celje d. d., Elektro Maribor d. d., Elektro Primorska d. d. in HSE d.o.o. so imetnice poslovnih deležev v družbi Stelkom - telekomunikacije in storitve d.o.o. Družbe objavljajo:

torek, 25. oktober 2022
...

Zmanjšana zanesljivost napajanja na območju Ribnice

Zaradi nujnih vzdrževalnih del na prenosnem 110 kV omrežju bo v soboto, 5. 11. 2022, od 7.00 do 15.00 ure zmanjšana zanesljivost in kakovost oskrbe z električno energijo odjemalcem na območju razdelilne transformatorske postaje Ribnica.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

sreda, 28. september 2022
...

Zmanjšana zanesljivost preskrbe z električno energijo na območju Logatca

Zaradi nujnih vzdrževalnih del na prenosnem 110 kV omrežju bo od 3. 10. do 14. 10. 2022 zmanjšana zanesljivost preskrbe z električno energijo odjemalcem na območju razdelilne transformatorske postaje Logatec.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

torek, 27. september 2022
...

Gradnja novih RTP za zagotavljanje zadostne količine električne energije

V prestolnici sta gradnja novih stavb in ustanavljanje novih podjetij izrazito povečala porabo električne energije. Zaradi tega so obstoječe razdelilne transformatorske postaje preobremenjene. V Elektru Ljubljana smo za nemoteno elektroenergetsko oskrbo uporabnikov pristopila k izgradnji dodatnih zmogljivosti in obnovi obstoječih dotrajanih objektov. »Dejstvo je, da se potrebe odjemalcev povečujejo, prav tako se na omrežje priključujejo novi odjemalci, novi industrijski obrati, hoteli in podjetja. V Elektru Ljubljana smo za potrebe odjema na področju centra Ljubljane, zgradili novo RTP in začeli z obnovo obstoječe ob stari mestni elektrarni. Ker v središču mesta Ljubljana ni bilo prostih zemljišč, smo novo RTP zgradili v kletnih prostorih novega objekta v središču odjema. Nahaja se pod Situlo, na križišču Topniške, Vilharjeve in Šmartinske ceste. S priklopom 110 kV napajanja bo s polnim obratovanjem pričela v letošnjem letu. Obnova RTP Center, ki se je začela prejšnji mesec, pa bo predvidoma v celoti zaključena do konca leta 2024, skupna vrednost investicije, skupaj s priključnim kablovodom znaša približno 16,2 milijona evrov. Vrednosti investicij so sicer razdeljene na daljše časovno obdobje, saj lahko postopki od začetka pridobivanja dokumentacije in do predaje objekta trajajo tudi 10 ali več let,« je dejal predsednik uprave Elektra Ljubljana Aleksander Zupančič.

torek, 20. september 2022
...

Pol milijona nepovratnih sredstev letno za razvojne projekte

V Elektru Ljubljana se že vrsto let prijavljamo na številne razvojno raziskovalne razpise. 

sreda, 14. september 2022
...

Zmanjšana zanesljivost napajanja na območju Logatca

V času od 19. 9. do 30. 9. 2022 bo zaradi nujnih vzdrževalnih del na distribucijskem elektroenergetskem sistemu zmanjšana zanesljivost preskrbe z električno energijo odjemalcem na območju razdelilne transformatorske postaje Logatec.

sreda, 01. junij 2022
...

Nova aplikacija Gremo na elektriko

Z današnjim dnem je uporabnikom na voljo nova posodobljena aplikacija Gremo na elektriko. Vse uporabnike prosimo, da si aplikacijo posodobite oziroma ponovno namestite ter ponastavite gesla, saj so le-ta z nadgradnjo potekla. 

12345678910Zadnja
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij