• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 
sreda, 28. september 2022
...

Zmanjšana zanesljivost preskrbe z električno energijo na območju Logatca

Zaradi nujnih vzdrževalnih del na prenosnem 110 kV omrežju bo od 3. 10. do 14. 10. 2022 zmanjšana zanesljivost preskrbe z električno energijo odjemalcem na območju razdelilne transformatorske postaje Logatec.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

torek, 27. september 2022
...

Gradnja novih RTP za zagotavljanje zadostne količine električne energije

V prestolnici sta gradnja novih stavb in ustanavljanje novih podjetij izrazito povečala porabo električne energije. Zaradi tega so obstoječe razdelilne transformatorske postaje preobremenjene. V Elektru Ljubljana smo za nemoteno elektroenergetsko oskrbo uporabnikov pristopila k izgradnji dodatnih zmogljivosti in obnovi obstoječih dotrajanih objektov. »Dejstvo je, da se potrebe odjemalcev povečujejo, prav tako se na omrežje priključujejo novi odjemalci, novi industrijski obrati, hoteli in podjetja. V Elektru Ljubljana smo za potrebe odjema na področju centra Ljubljane, zgradili novo RTP in začeli z obnovo obstoječe ob stari mestni elektrarni. Ker v središču mesta Ljubljana ni bilo prostih zemljišč, smo novo RTP zgradili v kletnih prostorih novega objekta v središču odjema. Nahaja se pod Situlo, na križišču Topniške, Vilharjeve in Šmartinske ceste. S priklopom 110 kV napajanja bo s polnim obratovanjem pričela v letošnjem letu. Obnova RTP Center, ki se je začela prejšnji mesec, pa bo predvidoma v celoti zaključena do konca leta 2024, skupna vrednost investicije, skupaj s priključnim kablovodom znaša približno 16,2 milijona evrov. Vrednosti investicij so sicer razdeljene na daljše časovno obdobje, saj lahko postopki od začetka pridobivanja dokumentacije in do predaje objekta trajajo tudi 10 ali več let,« je dejal predsednik uprave Elektra Ljubljana Aleksander Zupančič.

torek, 20. september 2022
...

Pol milijona nepovratnih sredstev letno za razvojne projekte

V Elektru Ljubljana se že vrsto let prijavljamo na številne razvojno raziskovalne razpise. 

sreda, 14. september 2022
...

Zmanjšana zanesljivost napajanja na območju Logatca

V času od 19. 9. do 30. 9. 2022 bo zaradi nujnih vzdrževalnih del na distribucijskem elektroenergetskem sistemu zmanjšana zanesljivost preskrbe z električno energijo odjemalcem na območju razdelilne transformatorske postaje Logatec.

sreda, 01. junij 2022
...

Nova aplikacija Gremo na elektriko

Z današnjim dnem je uporabnikom na voljo nova posodobljena aplikacija Gremo na elektriko. Vse uporabnike prosimo, da si aplikacijo posodobite oziroma ponovno namestite ter ponastavite gesla, saj so le-ta z nadgradnjo potekla. 

sreda, 25. maj 2022
...

28. redna seja skupščine delničarjev Elektra Ljubljana

Na današnji 28. redni seji skupščine Elektra Ljubljana so se delničarji seznanili z revidiranim letnim poročilom družbe za leto 2021 z mnenjem revizorja, pisnim poročilom nadzornega sveta o preveritvi in potrditvi letnega poročila družbe za leto 2021, prejemki uprave in članov nadzornega sveta in politike prejemkov organov vodenja. Delničarji so odločali o uporabi bilančnega dobička za leto 2021. Upravi in nadzornemu svetu so podelili razrešnico za opravljeno delo v preteklem letu.

petek, 20. maj 2022
...

Nadgradnja sistema Gremo na elektriko in novi cenik

V ekipi Gremo na elektriko (GNE) se dnevno trudimo, da bi naša mreža polnilnic čim bolj ustrezala potrebam naših uporabnikov polnilnic. Da to lahko dosežemo so izboljšave in posodobitve sistema nujne. S 1. 6. 2022 bomo nadgradili sistem GNE in hkrati posodobili aplikacijo za pametne telefone. Vsi naši uporabniki bodo morali aplikacijo posodobiti oziroma ponovno namestiti ter ponastaviti gesla, saj bodo z nadgradnjo potekla.

petek, 18. marec 2022
...

Razpis za prodajo rabljenih vozil

Elektro Ljubljana, d. d., na podlagi statuta  in sklepov Nadzornega sveta družbe objavlja razpis za prodajo rabljenih vozil. 

Razpis za prodajo rabljenih vozil

 

petek, 04. februar 2022
...

V ponedeljek, 7. 2., informacijski pisarne zaprte

Obveščamo vas, da bodo informacijske pisarne v ponedeljek, 7. 2. 2022, zaprte.
Hvala za razumevanje.              

12345678910Zadnja
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij