• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 
sreda, 25. maj 2022
...

28. redna seja skupščine delničarjev Elektra Ljubljana

Na današnji 28. redni seji skupščine Elektra Ljubljana so se delničarji seznanili z revidiranim letnim poročilom družbe za leto 2021 z mnenjem revizorja, pisnim poročilom nadzornega sveta o preveritvi in potrditvi letnega poročila družbe za leto 2021, prejemki uprave in članov nadzornega sveta in politike prejemkov organov vodenja. Delničarji so odločali o uporabi bilančnega dobička za leto 2021. Upravi in nadzornemu svetu so podelili razrešnico za opravljeno delo v preteklem letu.

petek, 20. maj 2022
...

Nadgradnja sistema Gremo na elektriko in novi cenik

V ekipi Gremo na elektriko (GNE) se dnevno trudimo, da bi naša mreža polnilnic čim bolj ustrezala potrebam naših uporabnikov polnilnic. Da to lahko dosežemo so izboljšave in posodobitve sistema nujne. S 1. 6. 2022 bomo nadgradili sistem GNE in hkrati posodobili aplikacijo za pametne telefone. Vsi naši uporabniki bodo morali aplikacijo posodobiti oziroma ponovno namestiti ter ponastaviti gesla, saj bodo z nadgradnjo potekla.

petek, 18. marec 2022
...

Razpis za prodajo rabljenih vozil

Elektro Ljubljana, d. d., na podlagi statuta  in sklepov Nadzornega sveta družbe objavlja razpis za prodajo rabljenih vozil. 

Razpis za prodajo rabljenih vozil

 

petek, 04. februar 2022
...

V ponedeljek, 7. 2., informacijski pisarne zaprte

Obveščamo vas, da bodo informacijske pisarne v ponedeljek, 7. 2. 2022, zaprte.
Hvala za razumevanje.              

sreda, 02. februar 2022
...

Nadzorni svet družbe Elektro Ljubljana d.d. imenoval predsednika uprave

Nadzorni svet družbe Elektro Ljubljana d.d. je na današnji seji imenoval Aleksandra Zupančiča za polni mandat predsednika uprave družbe Elektro Ljubljana.

Aleksandru Zupančiču štiriletno mandatno obdobje prične teči z dnem 6. 2. 2022.

četrtek, 25. november 2021
...

Elektro Ljubljana išče predsednika uprave

Nadzorni svet družbe Elektro Ljubljana d. d. je za vodenje postopka izbire novega Predsednika uprave družbe izbral kadrovsko agencijo Amrop Adria.
Vse zainteresirane vabimo, da se za več informacij glede prijave obrnete na agencijo Amrop Adria, ki vam bo posredovala vse zahtevane kriterije.
Elektronski naslov, na katerega lahko pošljete svoja vprašanja, je ljubljana@amrop.si.
Prijave sprejemamo do 9. 12. 2021 do 18:00 ure.

ponedeljek, 15. november 2021
...

Nujna vzdrževalna dela na telefonski centrali

Danes bodo med 21. in 23. uro potekala nujna vzdrževalna dela na telefonski centrali. Možne bodo kratkotrajne prekinitve.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

 

petek, 05. november 2021
...

Elektro Ljubljana z novim vodstvom

Nadzorni svet družbe Elektro Ljubljana d.d. je na današnji izredni seji z dnem 5. 11. 2021 mag. Andreja Ribiča odpoklical z mesta predsednika uprave družbe Elektro Ljubljana.
 
Za začasnega predsednika uprave je nadzorni svet z dnem 6. 11. 2021 za čas do imenovanja novega predsednika uprave imenoval dosedanjega izvršnega direktorja računovodskih in finančnih storitev v družbi Elektro Ljubljana mag. Marjana Ravnikarja.

12345678910Zadnja
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij