• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Odprt razpis prožnosti na območju Grosuplja

torek, 21. november 2023

Uporabniki Elektra Ljubljana z območja nadzorništva Grosuplje lahko do 1. decembra 2023 sodelujete na razpisu prožnosti. Razpis je odprt uporabnike, ki se napajajo s transformatorskih postaj (TP)  Stara vas,  Žabja vas,  Peč,  Dedni dol,  Polica-Peč in Spodnje Brezovo.

Kaj je prožnost?

Prožnost je zmožnost uporabnika, da kratkotrajno zmanjša porabo oz. moč na merilnem mestu na zahtevo Elektra Ljubljana. Največ preobremenitev je v zimskem času, ko se uporabniki ogrevajo na električno energijo. Ob preobremenjenem omrežju ponudniki storitve prožnosti prejmejo zahtevo, da na svojem merilnem mestu zmanjšajo porabo za kratek čas, za kar prejmejo nagrado.

Kako postanete ponudnik prožnosti?

Ponudnik postanete s prijavo na storitev na portalu Moj elektro. Navodila za prijavo so objavljena na spletni strani prožnosti. Za pomoč in vse dodatne informacije pa smo vam na voljo na proznost@elektro-ljubljana.si

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij