• Kontakt
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

Storitve

 

Projektantski inženiring in izvedba projekta

V Elektru Ljubljana vam na enem mestu zagotovimo celotno izvedbo inženiringa za projektno dokumentacijo in izvedbo projektov.

Strokovni pregled in pregled instalacij

Poleg obveznega prvega pregleda ob novogradnjah in potrebnih pregledov ob rekonstrukcijah izvajamo tudi redne preglede, zahtevane za zagotavljanje varnosti, zanesljivosti in kakovosti električnih inštalacij.

Meritve in sanacija ozemljilnih sistemov

Če ste lastnik elektroenergetskih postrojev in omrežja, poskrbimo za vse meritve obstoječih, saniranih in novih ozemljilnih sistemov, ki jih potrebujete za gradbena dela ter tehnične in redne inšpekcijske preglede.

Zaščita pred prenapetostjo

Prenapetost je pogost vzrok za okvaro občutljivih elektronskih aparatov, kot so televizija, računalniki ali pa gospodinjski aparati.

Termovizijski pregledi

V industriji, obrti, proizvodnih obratih ali v transformatorskih postajah, ki jih napajajo, lahko zaradi večjih obremenitev in spojnih mest posameznih ključnih delov naprav hitro nastopijo očem nevidne napake, ki lahko močno poškodujejo ali celo uničijo vašo opremo.

Vzdrževanje energetskih objektov

Lastniki energetskih objektov in podjetja, ki z omrežjem opravljajo, so zavezani k strokovnemu vzdrževanju elektroenergetskih objektov in naprav.

Najem Stare mestne elektrarne

Stara mestna elektrarna na Slomškovi ulici 18 v Ljubljani je prostor bogate tehniške in kulturne zgodovine.

Telekomunikacijske storitve

Elektro Ljubljana, d. d., je za potrebe obvladovanja lastnih tehnoloških in poslovnih procesov vzpostavil privatno telekomunikacijsko omrežje.

Moja mreža

Uporabnikom na območju upravljanja omrežja Elektro Ljubljana, d. d., so na voljo e-storitve za določen nabor najpogostejših posegov oz. storitev na merilnem mestu.

Najem elektro omarice

Ob gradnji ali za izvedbo prireditve vam nudimo dnevni najem priključno merilnih električnih omaric, različnih moči, 3 - 180 kW (16 - 260 A).