• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Informacije za uporabnike, ki so jih prizadele poplave

torek, 08. avgust 2023
Informacije za uporabnike, ki so jih prizadele poplave

Zaradi škode na omrežju in na zasebnih objektih, ki so posledica nedavnih poplav, bo info center Elektra Ljubljana do nadaljnjega deloval v podaljšanem delovnem času, in sicer med 6.00 in 22.00.

V primeru, da so bile vaše električne naprave poplavljene, vas prosimo, da pred ponovnim priklopom preverite njihovo tehnično stanje. Če niste prepričani, če naprave ali instalacije delujejo brezhibno, se preko telefona ali e-pošte obrnite na naš info center, kjer vam bomo svetovali.

 

Kontakt info centra:

Telefonska številka: 01 230 40 02 (vsak dan med 6.00 in 22.00)

E-pošta: izredne.razmere@elektro-ljubljana.si

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij