• Kontakt
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 
20. april 2018
...

Delovni čas Informacijskih pisarn v ponedeljek, 30. 4. 2018

Obveščamo vas, da bodo informacijske pisarne Elektra Ljubljana v ponedeljek, 30. 4. 2018, zaprte.

Hvala za razumevanje.

15. december 2017
...

Andreju Ribiču še en mandat na čelu Elektra Ljubljana

Nadzorni svet je na svoji 4. redni seji dne 14. 12. 2017 sprejel sklep o imenovanju predsednika uprave. Za naslednje 4-letno mandatno obdobje, od 23.03.2018 do 22.03.2022, je nadzorni svet za predsednika uprave družbe Elektro Ljubljana, d. d., imenoval mag. Andreja Ribiča.

15. december 2017
...

Stanje omrežja na območju Elektra Ljubljana ob 9. uri

Ob 9. uri je bilo na območju Elektra Ljubljana 26 nenapajanih  transformatorskih postaj oziroma okrog 366 uporabnikov distribucijskega omrežja, na področju Dobrepolja  in Kočevske Reke.

 

POSEBNO OPOZORILO

Prebivalce prosimo, da se ne dotikajo električnih vodnikov in z napravami ravnajo, kot da so pod napetostjo.  

Na delih trase distribucijskega omrežja je vzpostavljeno začasno napajanje.  Nekateri kablovodi so položeni po terenu in označeni z rdečim trakom "Pozor, električna napetost!".

Električni vodniki so pod napetostjo in se jih v nobenem primeru ni varno dotikati, saj je že samo zadrževanje v bližini električnega omrežja pod napetostjo smrtno nevarno.     

14. december 2017
...

Stanje na območju Elektra Ljubljana ob 6. uri

Ob 6. uri je bilo na območju Elektra Ljubljana 74  nenapajanih  transformatorskih postaj oziroma 1.508 uporabnikov distribucijskega omrežja brez preskrbe z električno energijo:

DE Kočevje: 73 nenepajanih TP oziroma  1508 uporabnikov.

DE Ljubljana okolica: 1 nenepajana TP oziroma  6 uporabnikov.

Vse ekipe Elektra Ljubljana so na terenu in se trudijo odpraviti napake v najkrajšem možnem času.

 

9. december 2017
...

Težek sneg ohromil preskrbo z električno energijo v Zasavju

Zaradi težkega snega, ki je povzročil lom drevja in proženje zemeljskih plazov smo na distribucijskem omrežju v lasti Elektra Ljubljana utrpeli škodo na infrastrukturi. Najhujše je v Zasavju na področju distribucijske enote Trbovlje.  Naše ekipe so na terenu že od polnoči. Trenutno (ob 11.45) je na področju Elektra Ljubljana brez napetosti 194 transformatorskih postaj, ki z električno energijo oskrbuje 4774 odjemnih mest.  Stanje se sproti spreminja.

Podatke o stanju na omrežju lahko uporabniki spremljajo na spletni strani Elektra Ljubljana. Vsem uporabnikom omrežja se zahvaljujemo za razumevanje. Trudimo se, da bodo do večera vsi uporabniki oskrbovani z električno energijo. Določene nedostopne dele omrežja bomo v sodelovanju s civilno zaščito opremili z agregati.

10. november 2017
...

Prenova sistema preklapljanje tarife

Spoštovani,

obveščamo vas, da bomo v času od 11.11.2017 do 19.11.2017 izvajali prenovo krmilnih naprav za preklapljanje med nižjo  in višjo tarifo dvotarifnih števcev za merjenje električne energije.

Prenova ne bo vplivala na dobavo električne energije. V času prenove, od 13.11.2017 – 17.11.2017 bo predvidoma vklopljena le  nižja tarifa.    

Prenova ne bo vplivala na števce, ki so vključeni v sistem daljinskega odbiranja. Za njih bo tudi v času prenove  čas višje in nižje tarife ostal nespremenjen.

Hvala za razumevanje!

27. oktober 2017
...

Delovni čas Informacijskih pisarn v ponedeljek dne 30.10. 2017

Obveščamo vas, da bodo informacijske pisarne podjetja na lokacijah distribucijskih enot (Ljubljana, Domžale, Novo mesto, Kočevje in Trbovlje) v ponedeljek dne 30.10.2017 zaprte.

Hvala za razumevanje

23. oktober 2017
...

Elektro Ljubljana prejemnik certifikata zlate bonitete odličnosti AAA

Družba Elektro Ljubljana je tudi v letu 2017 postala imetnica certifikata zlate bonitete odličnosti AAA. Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost družbe, saj boniteto odličnosti izkazujemo že več let zapored. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje družbe v naslednjih dvanajstih mesecih. Z uspešnim poslovanjem preteklega leta smo se uvrstili med zgolj 1,6 % najboljših pravnih subjektov v Sloveniji oz. med 12 % najboljših pravnih subjektov v sektorju distribucije električne energije, ki so upravičeni do uporabe statusa AAA kot simbola ocene zlate bonitete odličnosti.

V okviru mednarodnega projekta izvaja oceno bonitete odličnosti podjetij v 17-ih državah Evrope, med njimi tudi v Sloveniji, bonitetna hiša Bisnode. Ocena temelji na podlagi najpomembnejših kazalnikov poslovnega subjekta, kot so uspešnost poslovanja in njena stabilnost, likvidnost poslovanja, plačilna sposobnost, velikost, struktura poslovanja in odnos podjetja do financiranja in poslovnih partnerjev. Osrednji kazalci pri določanju bonitetne ocene pa so čista donosnost sredstev, koeficient obračanja sredstev, zadolženost, plačilna sposobnost, kreditna izpostavljenost in servisiranje dolga.

Najvišja ocena bonitetne odličnosti družbi zagotavlja status najzanesljivejšega, kredibilnega in nizko tveganega poslovnega subjekta, kar je še posebno pomembno pri sodelovanju in sklepanju poslovnih vezi s kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji. S pridobitvijo certifikata je družba opravičila status zaupanja vrednega podjetja, podjetja s katerim je varno ohraniti, sodelovati in navezovati poslovna razmerja.

Zlata bonitetna odličnost za vse nas, naše zaposlene in deležnike, pomeni potrditev, da družba posluje po pravilno načrtovanih smernicah ter predstavlja velik ponos in motivacijo za naprej.

Na fotografiji: mag, Andrej Ribič, Arnela Hadžipašić iz družbe Bisnode in mag. Marjan Ravnikar

12345678910Zadnja