• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 
sobota, 05. avgust 2023
...

Stanje na omrežju

Zaradi obilnega deževja in poplavljanja rek je brez električne energije še 2400 uporabnikov. Najbolj prizadeto je območje Kamnika, kjer zaradi plazov in vode popravil na omrežju ne moremo izvajati. Okvare bomo odpravili takoj, ko bo to mogoče.

 Prosimo za razumevanje.

petek, 04. avgust 2023
...

Nujno opozorilo lastnikom sončnih elektrarn

Lastnike sončnih elektrarn opozarjamo, naj bodo pozorni, če pride do zalitja inverterjev sončnih elektrarn. Ti so namreč ključni deli sistema, pretvarjajo enosmerno električno energijo, ki jo proizvedejo sončni paneli, v izmenično električno energijo, primerno za uporabo v gospodinjstvih in omrežjih. Če pride do poplav in so inverterji zaliti, je to lahko resen problem za delovanje sončne elektrarne.

petek, 30. junij 2023
...

Z letom 2024 prihaja novi tarifni sistem

Naslednje leto, s 1. 3. 2024, bo stopil v veljavo novi tarifni sistem. Ta se nanaša samo na omrežnino in ne na obračunavanje električne energije.

ponedeljek, 26. junij 2023
...

30. redna seja skupščine delničarjev Elektra Ljubljana

Na današnji 30. redni seji skupščine Elektra Ljubljana so se delničarji seznanili z revidiranim letnim poročilom družbe za leto 2022 z mnenjem revizorja, pisnim poročilom nadzornega sveta o preveritvi in potrditvi letnega poročila družbe za leto 2022 ter prejemki uprave in članov nadzornega sveta, ki so jih za opravljanje nalog v družbi prejeli v letu 2022. Članom nadzornega sveta, ki so v letu 2022 opravljali to funkcijo in so na tej funkciji v času odločanja skupščine, so podelili razrešnico za opravljeno delo v preteklem letu.

ponedeljek, 12. junij 2023
...

Podpisan sporazum za začetek projekta GreenSwitch

V Københavnu so predstavniki konzorcija projekta GreenSwitch in Evropske izvajalske agencije za podnebje, infrastrukturo in okolje v prisotnosti visokih predstavnikov Evropske komisije slavnostno obeležili podpis sporazuma o sofinanciranju projekta v okviru programa Instrument za povezovanje Evrope.

ponedeljek, 22. maj 2023
...

Objavljamo prvi razpis prožnosti

Se ogrevate na elektriko in bi želeli dodatno zaslužiti s kratkotrajnim zmanjšanjem porabe na zahtevo? V Elektru Ljubljana objavljamo prvi razpis prožnosti. Iščemo najugodnejše ponudnike prožnosti na tridesetih transformatorskih postajah. Uporabniki, ki ste priključeni na navedene  transformatorske postaje v razpisu, se lahko prijavite kot ponudnik storitve in ste za to nagrajeni. Prijave zbiramo  do 1. 9. 2023.

torek, 25. april 2023
...

V petek, 28. 4., informacijske pisarne zaprte

Obveščamo vas, da bodo informacijske pisarne v petek, 28. 4. 2023, zaprte.

Hvala za razumevanje.       

petek, 14. april 2023
...

Nedelovanje klicnega centra

Zaradi nujnih vzdrževalnih del, 18. aprila 2023, klicni center podjetja (01/230 40 02) ne bo deloval od 21.30 do 22. ure.

Hvala za razumevanje.

torek, 04. april 2023
...

Imenovan predsednik uprave družbe

Nadzorni svet družbe Elektro Ljubljana d. d. je na današnji seji za predsednika uprave družbe Elektro Ljubljana d. d. za polni mandat imenoval Urbana Likozarja.

Urbanu Likozarju prične štiriletno mandatno obdobje teči z dnem 7. 4. 2023.

sreda, 22. marec 2023
...

Uspešno zaključili vajo postavljanja havarijskih stebrov

V Volčah pri Tolminu smo uspešno zaključili skupno dvodnevno vajo postavljanja havarijskih stebrov. V vaji so sodelovala vsa distribucijska podjetja, in sicer Elektro Primorska, Elektro Ljubljana, Elektro Maribor, Elektro Gorenjska in Elektro Celje. Namen skupne vaje je osvežitev znanja pri postavitvi havarijskih stebrov in dobra pripravljenost na hiter odziv ob morebitnih naravnih nesrečah.

12345678910Zadnja
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij