• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

Za medije

Vedno smo vam na voljo za odgovore na vaša vprašanja

Brez medijev, novinark, novinarjev ter urednic in urednikov si komunikacije med nami, potrošniki, partnerji ter vsemi zainteresiranimi javnostmi ni mogoče predstavljati. Zato si prizadevamo z vami vzpostavljati profesionalen odnos, ki vam bo v pomoč pri vašem delu. Na tej strani boste vsi, ki vas zanimajo naša sporočila in informacije, le-te lahko vedno dobili pravočasno.

 

V Elektru Ljubljana zagotavljamo dostop do pomembnih informacij vsem zainteresiranim. Na vsa vprašanja si prizadevamo odgovarjati strokovno in hitro. Pri tem nam pomagajo strokovne službe Elektra Ljubljana, ki so vedno na voljo za pomoč vsem, ki jo potrebujejo.

Ostanite v koraku z nami in si preberite naše najnovejše novice o poslovanju in dogajanju v naši družbi.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij