• O podjetju
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

Arhiv projektov

Integrid

Demonstracija delovanja nameščenih inteligentnih tehnologij za energetska omrežja, ki bodo omogočala integracijo obnovljivih virov in odjemalcev ter vzpostavitev rešitev za interaktivni trg med vsemi deležniki v energetskem prostoru

2017–2020
Integrid

S projektom bomo v celovit sistem integrirali napredno merilno infrastrukturo, prilagajanje bremen (DR) oziroma odjemalcev električne energije, platformo virtualne elektrarne, polnilne postaje za električna vozila kot bremena s specifičnimi karakteristikami odjema, hranilnike energije in informacij iz distributerjevega nadzornega sistema (SCADA).

Projekt pokriva tehnično virtualno elektrarno, ki služi potrebam operaterja, medtem ko je komercialna elektrarna vzpostavljena za potrebe trga. Portugalski in švedski pilotski projekt pa sta osredotočena na sodelovanje gospodinjskih odjemalcev, ki bodo aktivno vključeni v projekt in bodo vzpostavili trg storitev oziroma ponudili podporo omrežju.

Pri projektu sodelujemo v konzorciju partnerjev iz Portugalske, Švedske, Nizozemske, Avstrije, Velike Britanije in Španije.

Več o projektu

 
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij