• O podjetju
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

Arhiv projektov

hybrid-VPP4DSO

Aktivno upravljanje bremen in proizvodnje iz obnovljivih virov energije v distribucijskem omrežju

2014–2017
hybrid-VPP4DSO

Razvili in validirali smo koncept hibridne virtualne elektrarne, ki bi omogočila prilagajanje uporabnikov omrežja glede na potrebe in zahteve operaterja distribucijskega omrežja. Prilagajanje odjema je potekalo glede na zahteve omrežja, prednostno z uvedenim sistemom »semaforja« in ob zmožnostih tržnih igralcev. V projektu smo ovrednotili tehnične in druge ovire za virtualno elektrarno v Avstriji in Sloveniji. Družba Elektro Ljubljana je zagotovila podatke na izbranem delu omrežja, temu je sledila simulacija obratovanja omrežja, na koncu pa so bili prikazani rezultati simulacij.

Več o projektu in rezultati projekta

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij