• O podjetju
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

Arhiv projektov

ICT4EVEUE

Razvoj naprednih storitev za prihajajoča električna vozila

2012–2014
ICT4EVEUE

V projektu smo razvijali informacijsko-telekomunikacijske tehnologije za električna vozila, z namenom spodbujanja e-mobilnosti. Storitve za končne uporabnike električnih vozil so temeljile na inovativnih informacijskih in komunikacijskih tehnologijah. Namen je bil vzpostaviti centralni sistem, ki bi upravljal sedanje sisteme polnilnih postaj. Tako bi uporabniki pri potovanju nemoteno uporabljali vse storitve, ki jih sistem ponuja. Storitve, kot so registracija uporabnika, polnjenje in poznejše plačilo napolnjene količine energije, pregled nad prostimi in najbližjimi postajami ter nad tehničnimi podatki o postajah, so tako postale dostopne vsem registriranim uporabnikom ne glede na lokacijo. S projektom je bilo na delu slovenskih polnilnic omogočeno brezskrbno potovanje z električnimi vozili med Ljubljano in Mariborom.

Več o projektu

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij