• O podjetju
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

Arhiv projektov

SMARTV2G

Razvoj pametne polnilnice

2011–2014
SMARTV2G

Cilj projekta SMARTV2G (Smart vehicle to grid) je bil postaviti temelje za delovanje celovitega sistema, v katerem so povezani avtomobil, napajalne postaje in informacijski sistem za upravljanje polnilne infrastrukture DEE. Sistem omogoča nadzorovanje pretoka moči in energije, potrebne za polnjenje vozila, ter zajem, obdelavo in shranjevanje podatkov o uporabnikih in energiji, vse na čim bolj učinkovit in s stališča podatkov varen način.

S projektom so se postavile smernice za standarde, ki se nanašajo na polnjenje avtomobila, fizično povezavo z napajalnim kablom, vzporedno pa tudi na tip uporabljenih vtičnic in pripadajoče komunikacijske protokole.

Več o projektu

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij