• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Polnilnice v novi podobi

četrtek, 17. september 2015
Polnilnice v novi podobi
Elektro Ljubljana s prenovljenimi električnimi polnilnicami na P+R Dolgi most

V okviru začetka tedna mobilnosti je bilo na Tržaški cesti v Ljubljani ta teden odprto prenovljeno mestno parkirišče P&R (parkiraj in se pelji) Dolgi most.  

Poleg možnosti celodnevnega parkiranja za osebna vozila, avtodome, avtobuse in možnosti uporabe pokrite kolesarnice, je na parkirišču na voljo tudi šest parkirnih mest, rezerviranih za električna vozila. Tem so trenutno na voljo tri električne polnilne postaje v novi, privlačnejši podobi, ki je plod sodelovanja Elektra Ljubljana in podjetja Etrel. Na vsaki električni  polnilnici sta na voljo po dve vtičnici, vsaka omogoča trifazno hitro polnjenje do 22 kW moči.  

Za uporabo električne polnilne postaje je potrebna le registracija v sistem, ki poteka v nekaj  preprostih korakih na spletni strani  www.elektro-crpalke.si. Takoj po registraciji je omogočena aktivacija uporabnika, uporabniki pa za identifikacijo lahko uporabijo SMS sporočilo ali pa pridobijo RFID kartico. Navodila za uporabo polnilne postaje so nalepljena na vsaki izmed treh polnilnih  postaj. Za kartico pri identifikaciji lahko uporabijo tudi mestno kartico Urbana, pri tem pa Elektro Ljubljana vse takšne uporabnike prosi, da jih pred pričetkom uporabe kontaktirajo, saj je obstoječo Urbano treba vnesti na seznam dovoljenih kartic.   Naslednji teden se v Ljubljani obeta odprtje še enega parkirišča, P+R Barje, ki bo prav tako opremljeno z električnimi polnilnicami in njim pripadajočimi parkirnimi mesti namenjenimi izključno električnim vozilom. MOL in Elektro Ljubljana sta v primeru večjega zanimanja za polnjenje električnih vozil že pripravila energetsko infrastrukturo za še dve dodatni  električni polnilnici.

Podjetje Elektro Ljubljana je za nemoteno uporabo novih in že obstoječih  polnilnih postaj vsem uporabnikom na voljo za pomoč in dodatne informacije.    

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij