• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Izboljšava v RTP Logatec

ponedeljek, 07. december 2015
Izboljšava v RTP Logatec
Danes je RTP Logatec obiskal predsednik Državnega zbora dr. Milan Brglez. Ob obisku je svečano prerezal trak pred Petersenovimi dušilkami.

Petersenove dušilke nam v omrežju izboljšajo obratovalne razmere, saj omogočajo odpravo prehodnih okvar brez prekinitve napajanja odjemalcev. Takih prehodnih okvar, ki so posledica vremenskih nevšečnosti, kot so strela, otresanje snega z vodnikov ali dotiki drevesnih vej, imamo v omrežju do 80% . Te napake se pojavljajo tam, kjer je veliko daljnovodnega omrežja, ki v Sloveniji še vedno predstavlja večino.    

Do sedaj smo na področju Elektra Ljubljana vgradili enajst takih Petersenovih tuljav, v naslednjih dveh letih jih nameravamo vgraditi še pet.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij