• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Nagrada za dobro prakso na področju varovanja osebnih podatkov

ponedeljek, 30. januar 2017
Nagrada za dobro prakso na področju varovanja osebnih podatkov

Ob Evropskem dnevu varstva osebnih podatkov, 27. januarja, je na informacijska pooblaščenka podelila priznanja za dobro prakso na področju varstva osebnih podatkov. Nagrado za dobro prakso v zasebnem sektorju za leto 2016 je prejela družba Elektro Ljubljana.

Elektro Ljubljana je prejela nagrado zaradi zavedanja pomena varstva osebnih podatkov, ki je v družbi vpeljano v sam sistem dela. Odraža se v zavesti zaposlenih in v tehničnih rešitvah za preprečevanje zlorab. Proaktivnost za dvig ravni varstva osebnih podatkov je razvidna iz celovitega pristopa k organizacijskim in tehničnim procesom.

»Elektro Ljubljana s svojo osnovno dejavnostjo elektrodistribucije sodi v skupino energetskega sektorja, kateri je strateškega pomena za državo in predstavlja ti. kritično infrastrukturo z namenom zagotavljanja električne energije. V ta namen smo v podjetju prepoznali in razumeli, da za to potrebujemo sistematičen pristop, ki nam bo omogočal, da bomo zagotavljali čim bolj nemoteno delovanje naše dejavnosti, zato smo šli v vzpostavitev in certificiranje po zahtevah Sistema upravljanja varovanja informacij standarda ISO 27001 že leta 2006 in tako prejeli certifikat kot drugo podjetje v Republiki Sloveniji. Prav tako se zavedamo, da s svojo dejavnostjo pridemo v kontakt do vsakega odjemalca, kar nas močno zavezuje tudi na področju varstva osebnih podatkov.  Vse to imamo v mislih in DNK našega poslovanja. Rezultat pregleda s strani inšpektorja informacijskega pooblaščenca nam je omogočil, da danes lahko prejemamo to nagrado, obenem pa nam daje dodatno energijo in zagon, da bomo svoje delo opravljali še naprej strokovno in v skladu z zakonskimi zahtevami« je ob prejemu nagrade dejal predsednik uprave Andrej Ribič.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij