• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Naša 50. polnilnica v Trbovljah

sreda, 21. junij 2017
Naša 50. polnilnica v Trbovljah

Danes je bila pred Občino Trbovlje otvoritev naše 50. polnilnice. Polnilnico sta svojemu namenu predala županja občine Trbovlje, Jasna Gabrič in predsednik uprave Elektra Ljubljana,  Andrej Ribič. Otvoritve sta se med drugimi udeležila tudi direktor distribucijske enote Trbovlje, Roman Ponebšek in pomočnik komandirja Policijske postaje Trbovlje, Boštjan Mokotarj.

V Trbovljah so prvo polnilnico postavili že leta 2012 na parkirišču pred muzejem. Ob koncu poletja pa bo tej, pred občino, sledila nova polnilna postaja na javnem parkirišču ob zdravstvenem domu. Z današnjo polnilnico bodo odslej v Zasavju 4 polnilnice.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij