• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Dve novi polnilni postaji v Kamniku

ponedeljek, 09. april 2018
Dve novi polnilni postaji v Kamniku

Tudi Kamnik sledi trendom na področju e-mobilnosti. V ponedeljek, 9. 4. 2018, so prvi polnilnici za električna vozila, postavljeni že leta 2012, dodali še dve novi.

Udeležili smo se otvoritve polnilnice pri Zdravstvenem domu dr. Julija Polca. S priklopom električnega vozila na polnilno postajo sta podžupan Igor Žavbi in predsednik uprave družbe Elektra Ljubljana, mag. Andrej Ribič, uradno predala v uporabo eno od dveh polnilnih postaj. Ribič je ob tej priložnosti izrazil veselje, da je tudi občina Kamnik zavezana skrbi za zdravo okolje.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij