• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Alenka Kolar nominirana za nagrado CIO leta

petek, 07. september 2018
Alenka Kolar nominirana za nagrado CIO leta

Brdo pri Kranju, 7. 9. 2018 – Danes so na Brdu pri Kranju podelili nagrado CIO za izjemne dosežke na področju menedžmenta IKT.

Med tremi nominirankami za nagrado je bila tudi dr. Alenka Kolar, vodja službe informacijsko-komunikacijskih tehnologij v Elektru Ljubljana. Alenka Kolar je bila za nagrado nominirana zaradi uspešne izpeljave pomembnega projekta v preteklem letu. Družba Elektro Ljubljana je namreč pod njenim projektnim vodstvom uspešno uvedla poslovni informacijski sistem in sistem obvladovanja sredstev. V projekt je bilo vključenih več kot 50 zaposlenih in več kot 100 zunanjih sodelavcev.

Iskrene čestitke Alenki Kolar za nominacijo ter dobitnici nagrade, Barbari Tekavec Verlič.

FOTO Blaž Verbič in Kristina Sever

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij