• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Prva polnilnica Elektra Ljubljana na Hrvaškem

ponedeljek, 26. november 2018
Prva polnilnica Elektra Ljubljana na Hrvaškem

Zagreb, 22. 11. 2018 – Družba Elektro Ljubljana je prejšnji teden odprla prvo polnilnico za električna vozila v sklopu mreže Gremo na elektriko v Zagrebu. Polnilnica je bila postavljena v sodelovanju z Zagrebškim prometnim zavodom. Otvoritve sta se udeležila tudi župana Zagreba in Ljubljane, Milan Bandić in Zoran Janković.

Elektro Ljubljana  v Sloveniji skrbi za razvoj javne polnilne infrastrukture vse od leta 2010. Z družbeno odgovorno pobudo Gremo na elektriko si prizadeva spodbujati uporabo električnih vozil. V teh letih so vzpostavili mrežo 122 polnilnic, ki pokrivajo celotno območje delovanja družbe. Vse polnilnice je možno daljinsko nadzorovati, skrbeti za njihovo vzdrževanje, na njih pa je omogočeno je tudi gostovanje. Uporabniška izkušnja je nadgrajena  tudi s prvo mobilno aplikacijo. Ta omogoča registracijo, iskanje najbližje polnilnice, preverjanje zasedenosti, aktiviranje in rezervacijo.

Mreža polnilnic mora za to, da postane učinkovita, preraščati v partnerstva različnih ponudnikov storitev, kot so občine, dobavitelji opreme, individualni lastniki ... Za upravljanje tako kompleksnega sistema pa je potreben sofisticiran tehnološki sistem vodenja in upravljanja, ki lahko upošteva  individualne želje partnerjev.

»Izjemno nas veseli, da smo partnerje našli tudi na Hrvaškem. Prepričani smo, da bo to partnerstvo prineslo nov zagon energetskemu razvoju EU in da bodo oplemeniteno znanje ter izkušnje, ki jih premoremo, prispevali k pospešenemu razvoju e-mobilnosti in bolj zeleni prihodnosti tudi na Hrvaškem,« je ob tej priložnosti dejal predsednik uprave Elektra Ljubljana mag. Andrej Ribič.

FOTO arhiv Elektra Ljubljana

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij