• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Dan soseda v Stari mestni elektrarni

ponedeljek, 20. maj 2019
Dan soseda v Stari mestni elektrarni

V četrtek, 16. 5., smo sodelovali na tradicionalnem dnevu soseda, ki ga pripravlja Osnovna šola Toneta Čufarja v sodelovanju z drugimi zavodi in društvi v mestni četrti Tabor. V Stari mestni elektrarni so nas obiskali učenci Osnovne šole Toneta Čufarja in dijaki Gimnazije Ledina.

Obiskovalcem smo najprej predstavili zgodovino elektrifikacije Ljubljane ter delovanje različnih elektrarn in njihov vpliv na okolje. Največ zanimanja med učenci pa je požel električni avto, ki jih je čakal pred elektrarno na Slomškovi. Učenci so izvedeli, kako se avto polni, kako deluje aplikacija Gremo na elektriko, avto pa so si ogledali tudi od znotraj. Na koncu je učence čakal še kratek kviz, v katerem so pokazali, koliko novega znanja so pridobili med obiskom našega tehničnega spomenika.

FOTO Miha Fras

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij