• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Srečanje z župani

sreda, 12. junij 2019
Srečanje z župani

Včeraj smo se srečali z župani in predstavniki občin, ki so na območju Elektra Ljubljana. Druženje je bilo namenjeno pogovoru o nekaterih skupnih izzivih in potrebnem sodelovanju, ki nas čaka v prihodnje.

V prvem delu srečanja je predsednik uprave Andrej Ribič spregovoril o spremembah, na katere se morajo distribucijska podjetja pripraviti ob prehodu v nizkoogljično družbo. Izvršni direktor obratovanja in razvoja omrežja Matjaž Osvald je pojasnil problematiko naložb v elektroenergetsko infrastrukturo. Jurij Curk pa je pobližje predstavil razvoj, ki nas čaka na področju e-mobilnosti. Spregovoril je tudi o možnostih sodelovanja občin pri postavitvi polnilne infrastrukture in vključitve občin v vedno večji sistem polnilnic po Sloveniji. Strategijo e-mobilnosti v alpskem prostoru in dobre prakse na tem področju pa sta predstavila Blanka Odlazek iz regionalne razvojne agencije Gorenjske BSC in Iztok Jenko iz Gorenjskih elektrarn.

Veseli smo bili odziva županov ter pobud, ki so jih podali v nadaljevanju srečanja. Zadovoljni smo bili tudi ob izpostavljenih pozitivnih izkušnjah sodelovanja v preteklosti. Menimo namreč, da je prav sodelovanje ključnega pomena tudi za nadaljnji razvoj našega območja.

FOTO Miha Fras

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij