• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Druga generacija Poslovne akademije zaključila šolanje

sreda, 19. junij 2019
Druga generacija Poslovne akademije zaključila šolanje

Z včerajšnjo podelitvijo priznanj je šolanje uspešno zaključila druga generacija Poslovne akademije Elektro Ljubljana. Sedemindvajset udeležencev, zaposlenih na različnih enotah družbe, je na Centru poslovne odličnosti Ekonomske fakultete opravilo osemmesečno šolanje, kjer so se srečali s poglavitnimi temami iz poslovanja in ekonomije. Tekom šolanja so v projektnih skupinah tudi pripravljali rešitve za izzive, ki so jim jih pripravili predstavniki družbe Elektro Ljubljana v sodelovanju z mentorji z Ekonomske fakultete. Udeleženci so včeraj svoje projektne naloge predstavili pred vodstvom družbe in Centra poslovne odličnosti.

FOTO Miha Fras

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij