• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Andreju Ribiču nagrada Evropski najmenedžer 2019

ponedeljek, 08. julij 2019

Neodvisna evropska agencija za izbor najmenedžerja, Evropsko združenje menedžerjev in revija Euromanager so predsedniku uprave Elektra Ljubljana, mag. Andreju Ribiču, 4. julija v Sarajevu podelili priznanje Evropski najmenedžer in najdružba 2019 – Poslovni prvak.

Nagrado je Andreju Ribiču podelila žirija, ki jo sestavlja 15 podjetnikov iz različnih držav, za vrhunske dosežke, izjemno uspešno vodenje, delo in rezultate družbe, kontinuirano modernizacijo in kakovost storitve.

Med Slovenci je nagrado Poslovni prvak prejel tudi predsednik uprave Luke Koper, Dimitrij Zadel, nagrado za življenjsko delo pa so podelili Enzu Smrekarju, predsedniku uprave Droge Kolinska, in Jožetu Mermalu, predsedniku upravnega odbora družbe BTC. Za menedžerko desetletja je bila razglašena Anča Cvirn, direktorica Komunalnega podjetja Kamnik in družbe CI&CA.

FOTO arhiv Evropske neodvisne agencije za izbor najmenedžerja in najdružbe BiH, jugovzhodne in srednje Evrope

FOTO arhiv Evropske neodvisne agencije za izbor najmenedžerja in najdružbe BiH, jugovzhodne in srednje Evrope

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij