• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Sodelovanje Elektra Ljubljana in Troie prineslo nagrado Maximo World

četrtek, 08. avgust 2019

Med 6. in 8. avgustom je v Orlandu na Floridi potekal Maximo World, največji svetovni dogodek za vse, ki delujejo na področju upravljanja s sredstvi s pomočjo vodilne rešitve IBM Maximo. Prvič smo nagrado Maximo World prinesli tudi v Evropo. V kategoriji Best use of Maximo & Augmented Reality/Virtual Reality jo je družbi Troia prinesel projekt T-SENSE Enterprise AR Platforma, pri katerem sodeluje z družbo Elektro Ljubljana.

V Elektru Ljubljana smo se v letu 2018 odločili za razvojno partnerstvo in implementacijo pametne platforme T-SENSE, katere temelj je obogatena resničnost (Augmented Reality – AR) v povezavi s pametnimi algoritmi spletne platforme T-SENSE v oblaku ali »on-premise«. Ta omogoča analizo in operiranje s podatki ter prediktivno vodenje na področju vzdrževanja.  

Troia T-SENSE AR Platforma je lasten produkt podjetja Troia. Inteligentna platforma, ki povezuje obogateno resničnost z resničnimi informacijskimi sistemi, prispeva k večji produktivnosti in varnosti dela. Glavni namen uporabe AR tehnologije je izboljšanje delovnega okolja in nalog z informacijami, ki zaposlenim pomagajo opravljati svoje delo bolje, natančneje in hitreje. Hkrati pa je tehnologija AR tudi odlično orodje za izobraževanje zaposlenih pri različnih delovnih nalogah in omogoča učinkovite preventivne preglede, vzdrževanje ali sodelovanje pri dnevnih delovnih aktivnostih.

Več o Troia T-SENSE AR Platformi: www.tsense.si

FOTO arhiv Maximo World

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij