• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

V tednu mobilnosti smo šli na elektriko

ponedeljek, 23. september 2019

V preteklem tednu, med 16. in 22. septembrom, je potekal evropski teden mobilnosti. Pri tej pomembni okoljski iniciativi že vrsto let sodelujemo tudi v Elektru Ljubljana. Letos smo se udeležili projekta ECOmeet – največjega srečanja  ekoloških vozil, na katerem smo obiskovalcem, skupaj z drugimi razstavljavci in sodelujočimi, predstavili najnovejše možnosti za trajnostno mobilnost.

Na dogodku, ki je potekal v soboto, 21. 9., na Kongresnem trgu v Ljubljani, je Uršula Krisper iz Službe za tehnološki razvoj obiskovalcem in mimoidočim predstavila našo družbeno in okoljsko odgovorno pobudo Gremo na elektriko – največjo mrežo polnilnic za električna vozila v Sloveniji in storitev polnjenja, ki jo nudimo.

Več o dogodku in fotografije si lahko ogledate tukaj.  

Ker se v družbi Elektro Ljubljana zavedamo, da prihaja doba čistejše in trajnostne mobilnosti, se nanjo že več kot deset let intenzivno pripravljamo. Poleg stalne skrbi za širjenje, vzdrževanje in upravljanje mreže polnilnic pa smo v tednu mobilnosti poskrbeli za še eno novost. Našim zaposlenim v Ljubljani sta po novem na voljo dve električni kolesi, ki ju lahko namesto avtomobilov uporabljajo za prevoz za krajše, mestne relacije.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij