• Kontakt
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

V tednu mobilnosti smo šli na elektriko

ponedeljek, 23. september 2019

V preteklem tednu, med 16. in 22. septembrom, je potekal evropski teden mobilnosti. Pri tej pomembni okoljski iniciativi že vrsto let sodelujemo tudi v Elektru Ljubljana. Letos smo se udeležili projekta ECOmeet – največjega srečanja  ekoloških vozil, na katerem smo obiskovalcem, skupaj z drugimi razstavljavci in sodelujočimi, predstavili najnovejše možnosti za trajnostno mobilnost.

Na dogodku, ki je potekal v soboto, 21. 9., na Kongresnem trgu v Ljubljani, je Uršula Krisper iz Službe za tehnološki razvoj obiskovalcem in mimoidočim predstavila našo družbeno in okoljsko odgovorno pobudo Gremo na elektriko – največjo mrežo polnilnic za električna vozila v Sloveniji in storitev polnjenja, ki jo nudimo.

Več o dogodku in fotografije si lahko ogledate tukaj.  

Ker se v družbi Elektro Ljubljana zavedamo, da prihaja doba čistejše in trajnostne mobilnosti, se nanjo že več kot deset let intenzivno pripravljamo. Poleg stalne skrbi za širjenje, vzdrževanje in upravljanje mreže polnilnic pa smo v tednu mobilnosti poskrbeli za še eno novost. Našim zaposlenim v Ljubljani sta po novem na voljo dve električni kolesi, ki ju lahko namesto avtomobilov uporabljajo za prevoz za krajše, mestne relacije.