• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Prejeli smo certifikat Platinasta bonitetna odličnost AAA

sreda, 18. december 2019

Družba Elektro Ljubljana je prejela certifikat Platinaste bonitetne odličnosti AAA in se tako umestila med 1,5 odstotka najboljših gospodarskih družb v državi. Uvrščamo se torej v sam vrh odličnosti slovenskega gospodarstva in tako znova potrjujemo svojo uspešnost in zanesljivost v odnosu do poslovnih partnerjev.

Nagrado sta prevzela mag. Marjan Ravnikar, direkor računovodsko-finančnih storitev, in mag. Tadeja Areh, vodja službe finančnega računovodstva. Ob tej priložnosti je mag. Marjan Ravnikar povedal, kakšen je naš recept za odličnost ter zakaj je nagrada pomembna za podjetje.

 

FOTO arhiv Bisnode

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij