• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Vodovnikova nagrada našemu sodelavcu Sretenu Davidovu

petek, 20. december 2019

Prejemnik letošnje nagrade za odmevno doktorsko delo je naš sodelavec v Službi za tehnološki razvoj, dr. Sreten Davidov. Delo z naslovom Načrtovanje polnilne infrastrukture za cestna vozila na električni pogon je zagovarjal v maju 2018. S področja raziskovanja je objavil 6 izvirnih znanstveno-raziskovalnih člankov in več znanstvenih prispevkov na domačih in tujih konferencah.

»Nagrada je zame izjemnega pomena in je potrdilo ustvarjalnosti, discipline, dela in logičnega sklepanja,« je povedal ob včerajšnji podelitvi.

Vodovnikove nagrade podeljuje Fakulteta za elektrotehniko od leta 2005 za doktorsko delo, ki ga je doktor znanosti uspešno zagovarjal v obdobju zadnjih treh let. Nagrada se imenuje po akademiku prof. dr. Lojzetu Vodovniku, rednem članu Slovenske akademije znanosti in umetnosti in zaslužnemu profesorju Univerze v Ljubljani.

FOTO arhiv FE

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij