• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Za nadaljnje sodelovanje z Japonsko

petek, 07. februar 2020

Kitakyushu, Osaka, Tokio – Predsednik uprave Elektra Ljubljana mag. Andrej Ribič se je v preteklem tednu pridružil gospodarski delegaciji pod vodstvom državnega sekretarja mag. Aleša Cantaruttija na Japonskem. Obisk je bil namenjen krepitvi partnerskih odnosov z japonskimi podjetji, ki so prisotna v Sloveniji.

Delegacija je obiskala tudi podjetje Yaskawa Electric Co., s katerim je družba Elektro Ljubljana uspešno sodelovala v letu 2018, ko smo za njihovo proizvodno enoto v Kočevju zgradili transformatorsko postajo, ki z električno energijo napaja ta pomemben industrijski objekt.

V sklopu uradnega obiska je potekal tudi slovensko-japonski poslovni forum, ki je bil namenjen celoviti predstavitvi slovenskega gospodarskega okolja. Foruma se je udeležil tudi mag. Andrej Ribič. Za predstavnike japonskih podjetij je spregovoril o tem, kako se slovenska distribucijska podjetja soočajo z evropsko energetsko tranzicijo.

FOTO arhiv MGRT in Elektra Ljubljana

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij