• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Se štorklja Bela vrača v Slovenijo?

ponedeljek, 23. marec 2020

V času, ko vsi bolj ali manj razmišljamo o epidemiji, je vsaka spodbudna novica toliko bolj pomembna. Te dni nas je razveselilo dejstvo, da v naravi nekatere stvari še vedno potekajo, kot bi morale. Ptice so začele svoje selitve. Na interaktivnem zemljevidu, kjer v sklopu projekta Leti, leti štorklja spremljamo potovanje štorklje Bele, smo opazili, da se je ta premaknila iz Šarm el Šejka in da potuje proti severozahodu.

Bela se trenutno nahaja v Izraelu, z zanimanjem pa bomo spremljali, do kod bo poletela tokrat. Morda jo še to pomlad dočakamo v njenih domačih krajih. Sledite njeni poti!

 

FOTO arhiv Elektra Ljubljana

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij