• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Andreju Ribiču nagrada GZS za izjemne dosežke

sreda, 16. september 2020

Gospodarska zbornica Slovenije je včeraj podelila nagrade za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Mag. Andrej Ribič, predsednik uprave Elektra Ljubljana, je prejel nagrado za  uspešno vodenje družbe od leta 2010. V tem času so se čisti dobiček, dobičkonosnost družbe, donosnost sredstev in donosnost kapitala povečali za več kot 300 odstotkov. Družba se je usmerila v razvoj, kar potrjuje sodelovanje z raziskovalnimi organizacijami, strateškimi in drugimi partnerji pri projektih, ki uvajajo nove trende v razvoju pametnih omrežij in tehnologij. Z največjo mrežo polnilnic pa je postala tudi vodilno podjetje na področju e-mobilnosti.

Nagrado je Ribič skupaj z ostalimi sedmimi nagrajenci prejel na slovesnosti v Poletnem gledališču Studenec na Studencu pri Krtini. Pri tem je med drugim poudaril: »Pomembno je, da vodja okrog sebe zbere ljudi, ki znajo več kot on. Uspeh vodje je namreč odvisen od tima – boljši je tim, večji je uspeh. Za napredek družbe pa je nujno, da je gospodarstvo tesno povezano z znanostjo, da dosežke znanosti, inovacij in raziskav čim prej izkoristi za gospodarski napredek. Le z roko v roki smo lahko resnično dobri in družbi v dobrobit. Sam bi si želel več takih povezav, sodelovanj. Če se ne bi zapirali v skupine in bi prerasli tekmovalnost v slabem pomenu besede, bi skupaj lahko dosegali višje cilje

 

FOTO Mediaspeed.net in Barbara Reya

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij