• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

S cerkniškima polnilnicama že 300 polnilnih mest v naši mreži

ponedeljek, 21. september 2020

Naša mreža polnilnic za električna vozila Gremo na elektriko je od petka večja še za dve novi polnilnici. Električni avto lahko po novem polnite tudi na parkirišču P + R v Cerknici. Na otvoritvi polnilnice, ki je potekala ob priložnosti evropskega tedna mobilnosti, se je županu Cerknice, Marku Ruparju, pridružil tudi predsednik uprave Andrej Ribič. Ob tem je med drugim povedal: »Z dvema novima polnilnicama ima naša mreža že več kot 300 polnilnih mest. Tako danes skupaj delamo še en korak k spodbujanju e-mobilnosti v Sloveniji, kar je hkrati naša želja in zaveza.«

FOTO Ljubo Vukelič in arhiv Elektra Ljubljana

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij