• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Družba Elektro Ljubljana je prejela nagrado delnica leta

torek, 22. december 2020

Konec decembra Ljubljanska borza podeljuje nagrade za uspešno poslovanje v iztekajočem se letu. Družba Elektro Ljubljana je letos prejela nagrado delnica leta trga SI ENTER. Ponosni smo na nagrado, saj je ta dokaz, da so tudi vlagatelji prepoznali naš trud, ki je usmerjen predvsem v poslovno-finančno stabilnost naše družbe. Nagrado je sprejel mag. Marjan Ravnikar, izvršni direktor računovodsko-finančnih storitev, in pri tem povedal: »Naziv delnica leta je predvsem zaveza. Tudi vnaprej se bomo trudili ustvarjati pogoje, ki bodo našim vlagateljem omogočali varno naložbo, našim delnicam pa stabilno rast.«

 

FOTO arhiv Elektra Ljubljana

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij