• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Še 10 novih polnilnic v Cityparku

torek, 19. januar 2021

Danes smo v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani v sodelovanju z družbo SES odprli še 10 novih polnilnic za električna vozila. S širitvijo naše mreže polnilnic Gremo na elektriko, ki z več kot  350 polnilnimi mesti ostaja največja v Sloveniji, prihaja e-mobilnost tudi v nakupovalna središča. Predsednik uprave mag. Andrej Ribič je ob tem povedal: »V Elektru Ljubljana že več kot deset let upravljamo mrežo polnilnic in s tem aktivno uresničujemo svojo zavezo za nizkoogljično prihodnost. Veseli smo, da se v mrežo vključuje tudi Citypark in upamo, da se bodo kmalu pridružila tudi druga nakupovalna središča v Sloveniji.« Ob tem je še dodal, da je prav elektrifikacija prometa pogoj za razogljičenje družbe in da bo za ogljično nevtralnost do leta 2050 treba elektrificirati praktično ves osebni promet. »Zato bomo morali postaviti še veliko polnilnic in zadovoljni smo, da smo s tem projektom postavili model sodelovanja, ki ga bomo uporabljali tudi v prihodnje.«

Tudi v družbi SES so zadovoljni z novo pridobitvijo. Toni Pugelj, direktor SES Slovenija, je ob otvoritvi poudaril: »Izredno sem ponosen, da se tudi v teh negotovih časih vsa naša nakupovalna središča v Sloveniji razvijajo, rastejo in pišejo pozitivne zgodbe. Odprtje novih električnih polnilnic v Cityparku je zagotovo ena od njih. Vesel sem, da ima Citypark novih 10 polnilnih mest za električne avtomobile in da smo to razširili po vseh naših SES-ovih nakupovalnih središčih v Sloveniji. Mislim, da smo edini v naši državi, ki imamo vsaj 10 polnilnih mest v nakupovalnih središčih, s tem pa vzpostavljamo in oblikujemo nove trende.« Center manager največjega nakupovalnega središča v Sloveniji Citypark Andrej Ropret pa je ob tem dodal še, da so tako njihovi obiskovalci kot tudi zaposleni vse bolj okoljsko ozaveščeni. Ti bodo lahko odslej svoja električna vozila polnili v 1. nadstropju Cityparkove parkirne hiše.

FOTO Robert Krumpak in arhiv Elektra Ljubljana

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij