• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Prejeli smo certifikat Kulturno podjetje

ponedeljek, 20. september 2021

Elektro Ljubljana je med štirimi slovenskimi podjetji, ki so kot prva v Sloveniji prejela certifikat Kulturno podjetje. Gre za projekt, ki ga društvo Asociacija izvaja v partnerstvu z Društvom za promocijo žensk v kulturi Mesto žensk in Društvom humanistov Goriške, sofinancira pa ga Ministrstvo za javno upravo. Njegov osnovni namen je okrepiti povezavo med kulturo in gospodarstvom. Družba Elektro Ljubljana se je projektu, katerega cilj je je oblikovati sistem certificiranja, s katerim bi podjetja spodbujali k vključevanju kulture v poslovna okolja, pridružila kot razvojni partner. Naši zaposleni so sodelovali v delavnicah na temo kulture, s katerimi so snovalci projekta preizkušali vključevanje kulturnih vsebin v poslovno okolje. Odziv na delavnice je bil izjemno pozitiven, zato si bomo v družbi še naprej prizadevali krepiti razumevanje različnih vidikov kulture in umetnosti.   

Na fotografiji sta Inga Remeta, predsednica društva Asociacija, in Andrej Ribič, predsednik uprave Elektra lJubljana, ob podelitvi certifikata.

Več o projektu.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij