• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

V Logatcu novi polnilnici za električna vozila

četrtek, 23. december 2021

V družbi Elektro Ljubljana ves čas povečujemo mrežo polnilnic za električna vozila Gremo na elektriko. Od danes je bogatejša za še za dve polnilnici v Logatcu, skupaj pa je tako v mreži že 426 polnilnih mest. Novi polnilnici stojita na Poštnem vrtu in sta že tretji v tej občini. Današnje otvoritve polnilnic se je udeležil tudi predsednik uprave Elektra Ljubljana mag. Marjan Ravnikar, ki je ob tej priložnosti povedal: »Sodelovanje Elektra Ljubljana z občino Logatec je dober primer iskanja skupnih infrastrukturnih rešitev za razvoj e-mobilnosti v občini. Sodelujoči smo izjemno zadovoljni, saj smo s postavitvijo polnilnic tudi z dejanji prispevali k čistejšemu okolju, parkiriščem pa dodali novo zeleno funkcionalnost.« 


Zadovoljstvo pa je izrazil tudi župan Logatca Berto Menard. »Občina Logatec se zaveda, da so to pomembni koraki k trajnostnemu, vzdržnemu prometu. Aktivno iščemo nove možnosti za dodatno opremljanje s polnilnicami na drugih lokacijah,« je ob tem pojasnil.

 

FOTO Kristina Sever

 

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij