• Kontakt
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

V garaži Šubičeva 17 novih polnilnih mest

sreda, 05. januar 2022

Največja mreža električnih polnilnic v Sloveniji Gremo na elektriko, v kateri je že 426 polnilnih mest, je odslej bogatejša še za sedemnajst novih. Polnilnice so po novem na voljo uporabnikom v drugi kleti parkirne hiše Šubičeva na ljubljanskem Trgu republike. Postavili smo jih v sodelovanju z družbo BSL, ki je lastnik in upravitelj garaže. Za videz in označevanje tega dela garaže so poskrbeli v oblikovalskem studiu Kabinet 01.

Konec decembra je zaživelo tudi novo, posodobljeno spletno mesto Gremo na elektriko. Vozniki električnih vozil na prenovljenem spletnem mestu najdejo vse informacije o polnjenju in uporabi sistema, ki ima že več kot 8000 uporabnikov. Preko spletnega mesta pa lahko dostopajo tudi do posodobljenega zemljevida polnilnic, kjer lahko enostavno poiščejo polnilnico na lokaciji, kjer jo potrebujejo, in načrtujejo svojo pot in polnjenje avtomobila.

Spletno mesto pa je namenjeno tudi podjetjem, ki želijo v sodelovanju z Elektrom Ljubljana postaviti lastne polnilnice in jih vključiti v sistem Gremo na elektriko.

FOTO Miha Fras