• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

V garaži Šubičeva 17 novih polnilnih mest

sreda, 05. januar 2022

Največja mreža električnih polnilnic v Sloveniji Gremo na elektriko, v kateri je že 426 polnilnih mest, je odslej bogatejša še za sedemnajst novih. Polnilnice so po novem na voljo uporabnikom v drugi kleti parkirne hiše Šubičeva na ljubljanskem Trgu republike. Postavili smo jih v sodelovanju z družbo BSL, ki je lastnik in upravitelj garaže. Za videz in označevanje tega dela garaže so poskrbeli v oblikovalskem studiu Kabinet 01.

Konec decembra je zaživelo tudi novo, posodobljeno spletno mesto Gremo na elektriko. Vozniki električnih vozil na prenovljenem spletnem mestu najdejo vse informacije o polnjenju in uporabi sistema, ki ima že več kot 8000 uporabnikov. Preko spletnega mesta pa lahko dostopajo tudi do posodobljenega zemljevida polnilnic, kjer lahko enostavno poiščejo polnilnico na lokaciji, kjer jo potrebujejo, in načrtujejo svojo pot in polnjenje avtomobila.

Spletno mesto pa je namenjeno tudi podjetjem, ki želijo v sodelovanju z Elektrom Ljubljana postaviti lastne polnilnice in jih vključiti v sistem Gremo na elektriko.

FOTO Miha Fras

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij