• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Konstitutivna seja nadzornega sveta družbe Elektro Ljubljana

četrtek, 22. december 2022
Konstitutivna seja nadzornega sveta družbe Elektro Ljubljana

Na 29. redni skupščini družbe Elektro Ljubljana, d. d., ki je potekala 16. decembra 2022, so bili zaradi odpoklica članov nadzornega sveta izvoljeni trije novi člani nadzornega sveta, in sicer mag. David Skornšek, mag. Vekoslav Korošec in mag. Marko Naraločnik z začetkom mandata 17. 12. 2022. Danes, 22. decembra 2022, se je nadzorni svet družbe Elektro Ljubljana, d. d., sestal na svoji prvi redni in hkrati tudi konstitutivni seji v novem mandatu. Člani nadzornega sveta so na današnji seji izmed sebe za predsednika nadzornega sveta družbe Elektro Ljubljana, d. d., izvolili mag. Davida Skornška, za njegovega namestnika pa mag. Vekoslava Korošca. Na tej seji so se člani seznanili z odstopno izjavo predsednika uprave Elektro Ljubljana Aleksandra Zupančiča z dne 15. 12. 2022.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij