• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Objavljamo prvi razpis prožnosti

ponedeljek, 22. maj 2023
Objavljamo prvi razpis prožnosti

Se ogrevate na elektriko in bi želeli dodatno zaslužiti s kratkotrajnim zmanjšanjem porabe na zahtevo? V Elektru Ljubljana objavljamo prvi razpis prožnosti. Iščemo najugodnejše ponudnike prožnosti na tridesetih transformatorskih postajah. Uporabniki, ki ste priključeni na navedene  transformatorske postaje v razpisu, se lahko prijavite kot ponudnik storitve in ste za to nagrajeni. Prijave zbiramo  do 1. 9. 2023.

Kako deluje sistem prožnosti?

Prožnost je zmožnost uporabnika, da kratkotrajno zmanjša porabo oz. moč na merilnem mestu na zahtevo Elektra Ljubljana. Največ preobremenitev je v zimskem času, ko se uporabniki ogrevajo na električno energijo. Ob preobremenjenem omrežju bo Elektro Ljubljana ponudnikom storitve prožnosti poslal zahtevo, da na svojem merilnem mestu zmanjšajo porabo za kratek čas. Bolj ko bodo zmanjšali porabo, večja bo nagrada.

Kje se registrirate?

Kot ponudnik storitve prožnosti se registrirajte na portalu Moj elektro. Prijavite se lahko z uporabo Rekono in SI-PASS storitve za preverjanje identitete.

Navodila za prijavo, splošni pogoji in seznam transformatorskih postaj so objavljeni na spletni strani Elektra Ljubljana v zavihku PROŽNOST.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij