• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Eko polnjenje na 72 polnilnicah sistema Gremo na elektriko

torek, 23. april 2024
Eko polnjenje na 72 polnilnicah sistema Gremo na elektriko

Z 22. aprilom 2024 omogočamo eko polnjenje še na petih polnilnicah sistema Gremo na elektriko, in sicer  v Sevnici, Mežici, Dobrni in Celju. Storitev bo tako mogoča na 72 polnilnicah, te imajo v aplikaciji Gremo na elektriko možnost izbire »Eko polnjenje«.

Pri eko polnjenju sistem prilagaja moč polnjenja potrebam elektroenergetskega sistema, cena pa se zato zniža na 0,22 €/kWh.

Zaradi prilagoditve moči se čas polnjenja lahko podaljša, zato je storitev primerna za voznike, ki hitrega polnjenja ne potrebujete. Sistem moč polnjenja omeji samo v času konic oziroma višjih cen energije na trgu, v času manjše obremenitve omrežja se bo vozilo polnilo s polno močjo.  Še vedno pa lahko izberete polnjenje s polno močjo. V tem primeru sistem ne bo prilagajal moči in na voljo vam bo maksimalna moč. Cena takšnega polnjenja ostaja 0,35 €/kWh.

Eko polnjenje lahko izberete samo, kadar polnite preko aplikacije. Pri polnjenju preko kartice RFID nova storitev ni mogoča. Seznam polnilnic, ki omogočajo eko polnjenje, si lahko ogledate na spletni strani Gremo na elektriko. 

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij