• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

VSE OBJAVE

Razpis kadrovskih štipendij

torek, 11. junij 2024

Elektro Ljubljana, podjetje za distribucijo električne energije, d.d., Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana, objavlja razpis kadrovskih štipendij.

Štipendije bomo ponudili skupno desetim dijakom naslednjih izobraževalnih programov:

  • ELEKTRIKAR (srednje poklicno izobraževanje (SPI))
  • ELEKTROTEHNIKA (srednješolski program)

Štipendistom poleg štipendij nudimo opravljanje praktičnega usposabljanja z delom (PUD), možnost opravljanja dijaškega dela, seznanitev z najsodobnejšimi tehnologijami in možnost zaposlitve po uspešno zaključenem izobraževanju.

Prijavo za razpis pošljite najkasneje do 30. 8. 2024 na elektronski naslov kadrovska.sluzba@elektro-ljubljana.si ali po pošti na naslov Elektro Ljubljana, d.d., Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana s pripisom “Razpis za štipendijo – ne odpiraj”.

Prijavi za štipendije je potrebno priložiti kratek življenjepis in kontaktne podatke, zadnje šolsko spričevalo oziroma potrdilo o opravljenih izpitih ter potrdilo o vpisu v šolsko leto.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij