• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Elektro Ljubljana, d.d. prejel osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

četrtek, 11. junij 2009

15. maja 2009, ob mednarodnem dnevu družin, je predsednik uprave Elektra Ljubljana, d.d. Mirko Marinčič, s strani Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve in Zavoda Ekvilib, prejel osnovni certifikat Družini prijazno podjetje.

Že v letu 2008 je Elektro Ljubljana pristopil k pridobitvi certifikata Družini prijazno podjetje, ki pomeni za podjetje potrditev, da so na pravi poti za dolgoročno zadovoljstvo in motiviranost zaposlenih. Pomemben korak pri tem je bilo oblikovanje ustrezne projektne skupine, ki jo je sestavljalo deset zaposlenih iz različnih  organizacijskih delov podjetja, različne starosti, različnih poklicev ter z različnim družinskim statusom. Projektna skupina je zbrala 14 ukrepov za izboljšanje usklajevanja poklicnega in družinskega življenja, ki bodo implementirani v treh letih ter z njihovo izvedbo še izboljšali usklajenost poklicnega in družinskega življenja. Pri aktivnostih podjetja je sodeloval tudi predstavnik Zavoda EKVILIB, Aleš Kranjc Kušlan. Podjetja, ki v triletnem obdobju izvedejo načrt aktivnosti, pridobijo certifikat Družini prijazno podjetje. 

 

V drugi skupini podjetij iz generacije 2008, ki so postopek certificiranja zaključili v spomladanskem delu leta 2009, je certifikat prejelo 6 podjetij, med njimi Elektro Ljubljana, d.d.,  tako da je skupno število dobitnikov osnovnega certifikata, ki so vstopila v sistem certificiranja v letu 2008, 17. Osnovni certifikat Družini prijazno podjetje je tako od 15. maja 2007, ko so bili podeljeni prvi certifikati, pridobilo 49 podjetij oz. organizacij.

 

Podjetja, prejemniki certifikata, med njimi tudi Elektro Ljubljana, d.d., se zavedajo pomena usklajevanja poklicnega in družinskega življenja.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij