• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Tragično se je ponesrečil sodelavec Elektra Ljubljana

četrtek, 11. junij 2009

Pri izvajanju pripravljalnih del, za namestitev optičnega kabla na 20 kV prostozračni vod , pri kraju Zagradec, na območju naše distribucijske enote Ljubljana okolica, je prišlo, danes dopoldan, do tragične nesreče s smrtnim izidom.

Kljub takojšnjemu nudenju strokovne prve pomoči s strani zdravniške službe in več kot enournem oživljanju, žal ni bilo pomoči. Vzrok nesreče preiskujejo pristojne službe, ki so takoj prispele na kraj nesreče. 

 

Vodilni delavci Elektra Ljubljana, distribucijske enote Kočevje, so takoj po prejemu obvestila, da oživljanje žal ni bilo uspešno, obiskali svojce, jih obvestili o tragični nesreči in ponudili vso pomoč.

 

Vodstvo podjetja in celotni kolektiv Elektra Ljubljana  sočustvuje s svojci ter najožjimi sodelavci.
Zaradi poteka same preiskave vas prosimo, za razumevanje, ker ne moremo posredovati več informacij.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij