• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Rdeči noski skupaj z Elektrom Ljubljana, d.d. v peto leto sodelovanja

ponedeljek, 14. september 2009

Tudi za novo štiriletno obdobje: 2009–2013, Elektro Ljubljana ostaja dolgoročni partner za podporo programa Rdečih noskov, saj je ta dobro sprejet in prepotreben spremljevalni in podporni program obstoječemu programu zdravljenja v bolnišnicah.

Elektro Ljubljana že vrsto let sledi konceptu družbene odgovornosti z delovanjem na različnih področjih: svetovanju in ozaveščanju svojih odjemalcev pri učinkoviti rabi električne energije, varovanju okolja, denarni in moralni pomoči lokalni skupnosti v donacijah in sponzorstvih, pomoči izobraževalnim ustanovam in projektom, ustvarjalcem umetnosti, skrbi za kulturno in tehniško dediščino, skrbi za zaposlene, upokojene delavce in svoje štipendiste itd.

 

Podpora Rdečim noskom, ki jih podjetje gmotno in moralno podpira že več let, skoraj od samega začetka delovanja pa je projekt na katerega smo kot kolektiv še posebno ponosni. Društvo za pomoč trpečim in bolnim Rdeči noski – klovni zdravniki je humanitarna, nevladna in nepridobitna organizacija s poslanstvom, da vsem bolnišnicam in oddelkom Slovenije, kjer si želijo obiskov klovnov zdravnikov, nudi svoj program. Rdeči noski – klovni zdravniki so v letih 2005–2009, ko je Elektro Ljubljana tudi dolgoročni partner, redno izvajali tedenske programe v Pediatrični bolnišnici Ljubljana, od leta 2006 v UKC Maribor, v januarju 2009 pa tudi na Kliničnem oddelku za otroško kirurgijo in intenzivno terapijo. Redno pa izvajajo tudi turneje obiskov drugih bolnišnic. Kot sami poudarjajo, dolgoročno partnerstvo, ki ga nudi Elektro Ljubljana, veliko prispeva k uspešni izvedbi načrtovanih programov.

 

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij