• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Javne potrditve partnerstva se je udeležil tudi minister Miklavčič

torek, 29. september 2009

Elektro Ljubljana, d.d.,  ki od leta 2005 v okviru dolgoročnega partnerskega odnosa gmotno in moralno podpira društvo Rdeči noski, tudi v obdobju 2009-2013 z mesečno donacijo 200 evrov ostaja dolgoročni partner za podporo njegovega programa. Potrditvi partnerstva se je v novomeški bolnišnici udeležil tudi minister za zdravstvo Borut Miklavčič.

 

Mirko Marinčič, predsednik uprave Elektra Ljubljana je poudaril, da upa da se bo njihovemu zgledu odzvalo tudi ostalo gospodarstvo. Ob včerajšnjem obisku je Mirko Marinčič direktorici splošne bolnišnice Novo mesto Miri Retelj in direktorici Zdravstvenega doma Novo mesto Mileni Kramar Zupan izročil tudi ček za donacijo 1500 evrov.

 

Minister za zdravje Miklavčič, je ob tem dejal, da v bolnišnicah poleg medicinske pomoči in znanja šteje tudi razpoloženje bolnika in kako se mu psihično pomaga. Otroci, je opozoril, pa take pomoči potrebujejo še več. Delovanje Rdečih noskov je ocenil za pomembno in dragoceno, prav tako pomoč gospodarstva.

 

Eva Škofič Maurer umetniški vodja Rdečih noskov je poudarila, da dolgoročno partnerstvo, ki ga nudi Elektro Ljubljana, veliko prispeva k uspešni izvedbi vseh načrtovanih programov.

 

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij