• Kontakt
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Javne potrditve partnerstva se je udeležil tudi minister Miklavčič

29. september 2009

Elektro Ljubljana, d.d.,  ki od leta 2005 v okviru dolgoročnega partnerskega odnosa gmotno in moralno podpira društvo Rdeči noski, tudi v obdobju 2009-2013 z mesečno donacijo 200 evrov ostaja dolgoročni partner za podporo njegovega programa. Potrditvi partnerstva se je v novomeški bolnišnici udeležil tudi minister za zdravstvo Borut Miklavčič.

 

Mirko Marinčič, predsednik uprave Elektra Ljubljana je poudaril, da upa da se bo njihovemu zgledu odzvalo tudi ostalo gospodarstvo. Ob včerajšnjem obisku je Mirko Marinčič direktorici splošne bolnišnice Novo mesto Miri Retelj in direktorici Zdravstvenega doma Novo mesto Mileni Kramar Zupan izročil tudi ček za donacijo 1500 evrov.

 

Minister za zdravje Miklavčič, je ob tem dejal, da v bolnišnicah poleg medicinske pomoči in znanja šteje tudi razpoloženje bolnika in kako se mu psihično pomaga. Otroci, je opozoril, pa take pomoči potrebujejo še več. Delovanje Rdečih noskov je ocenil za pomembno in dragoceno, prav tako pomoč gospodarstva.

 

Eva Škofič Maurer umetniški vodja Rdečih noskov je poudarila, da dolgoročno partnerstvo, ki ga nudi Elektro Ljubljana, veliko prispeva k uspešni izvedbi vseh načrtovanih programov.