• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Sprejet poslovni načrt Elektra Ljubljana za 2010

petek, 23. april 2010

Na včerajšnji redni seji  Nadzornega sveta Elektra Ljubljana je bil sprejet Poslovni načrt Elektra Ljubljana d.d. za leto 2010, ki predvideva pozitivni poslovni rezultat v višini 5,6 mio EUR pred obdavčitvijo. Poslovni rezultat pred obdavčitvijo je za leto 2010 načrtovan za 4,3 mio EUR višje, kot je bil realiziran v letu 2009, ob predpostavki, da bo še tekom letošnjega leta Javna agencija RS za energijo postavila nov regulativni okvir za leto 2010.

Nova uprava družbe je sprejela stroge ukrepe racionalizacije poslovanja, znižanja stroškov in postopno zmanjševanje števila zaposlenih.Načrtovani obseg investicij je glede na lansko leto polovico manjši. Zaradi visokega zadolževanja družbe v preteklih letih, za potrebe financiranja visokih investicijskih vlaganj, so lastni viri financiranja v tekočem letu manjši in družbi omogočajo le najnujnejša vlaganja.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij