• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Priporočilo odjemalcem ob ponovnem priklopu el. energije izklopljene zaradi poplav

nedelja, 19. september 2010

Vse odjemalce, ki so bili prizadeti zaradi poplav in posledično zaradi varnosti izklopljeni iz električnega omrežja bomo pričeli postopoma priklapljati na električno omrežje. Pri tem je potrebna posebna pozornost. Preberite si navodila. Priporočamo, da prizadeti odjemalci izključijo vse varovalke prizadetih tokokrogov ter izklopijo vse prizadete električne aparate iz vtičnic. Z električnimi napravami ravnajte kot, da so pod napetostjo! Vse električne aparate, ki so bili poplavljeni je potrebno pred ponovnim vklopom temeljito očistiti in osušiti.

Po povratku elektrike postopoma ponovno priklopite  posamezne tokokroge.V primeru izpada varovalke prizadetega tokokroga je potrebno dodatno osušiti prizadete prostore, predvsem na mestih, kjer potekajo inštalacijski vodi. V kolikor se bodo izpadi varovalk po osušitvi ponovili, pokličite vašega vzdrževalca električne inštalacije.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij